Добре дошли в Имперското семейство!

ЕкипътВече над 9 години „Империя Онлайн“ е част от живота на милиони играчи. Сега екипът зад играта кани всички вас в своето ежедневие!

Запознайте се с хората, създаващи така обичаните браузърни и мобилни игри; надникнете в ежедневните процеси, протичащи в една от най-успешните гейм компании в България; вижте играчите, срещу които сте се изправяли или с които сте се съюзявали във виртуалните си владения; споделяйте своите въпроси и впечатления по един от многото пътища, които сме отворили за целта!

Като част от имперското семейство вашата дума придобива гигантска тежест и ние вярваме, че точно като мъдър владетел ще я използвате разумно.

ЕКИПЪТ

„Империя Онлайн“ е създадена само от двама души, но в момента зад нея стоят близо 200 специалисти. Всеки от тях е подбиран не само според своите професионални умения, но и според личните си качества. Това е основният инструмент в създаването на сплотеното семейство, което Империя Онлайн е и в момента.

Хората в екипа са колкото различни във вкусовете си, толкова и еднакви в стремежите и възгледите си: не случайно основната философия на компанията гласи, че с несломим стремеж към съвършенство създаваме светове, в които хората преоткриват себе си!“

ИГРИТЕ

IO„Империя Онлайн“ е, разбира се, най-популярната игра на едноименната компания. Продуктите в портфолиото обаче далеч не се изчерпват с нея. „Имперски Герой“, „Онлайн Артилерия“ и „Не се сърди, човече“ са друга част от доказалите се заглавия, а изненадите тепърва предстоят!

За светкавично разрастващия се екип границите стават все по-малко с всеки изминал ден – продуктите на компанията вече не се примиряват единствено с територията на браузърите, а от 4 години смело стъпват и на необятния мобилен пазар.

ИГРАЧИТЕ

Играчите и верните фенове на Империя Онлайн са също толкова голяма гордост за компанията, колкото и самите игри. В близкото бъдеще тук ще започнете да се запознавате с някои от най-силните играчи и техния личен живот – със сигурност ще бъдете изненадани от разнообразието от професии и възраст, криещи се зад милионите никове.

Ако вие също сте един от верните почитатели на компанията или някоя от игрите й, свържете се с нас, за да ви отделим място в своеобразната Зала на славата, която този блог ще създаде.

Присъединете се към нашия вечен стремеж към съвършенство и се потопете в света, в който хората преоткриват себе си!

3 comments on “Добре дошли в Имперското семейство!
  1. 671666 976496Im not that considerably of a internet reader to be honest but your sites genuinely good, keep it up! Ill go ahead and bookmark your internet site to come back later. All of the best 175419

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.