Елате да чуете Империя Онлайн на GDD в Талин

Нашият Маркетинг и Бизнес Развитие Мениджър ще говори на GameDev Days в Естония.

Какъв по-добър начин има гласът ти да бъде чут от покана да си лектор на една от най-актуалните конференции по създаване на игри в тазгодишния календар?

Вече е традиция GDD да събира заедно водещите компании в разработването на игри, които да споделят опита и амбициите си.

Събитието ще се състои на 11-12 април в Талин, Естония и Маркетинг и Бизнес Развитие Мениджърът на студиото ни Марио Василев ще бъде лектор!

На втория ден от конференцията, в 10:30 сутринта, той ще изнесе лекция на тема “The treasures of the desert or why you should enter the MENA region“.

В нея ще се говори за успешния старт на игра в региона на Близкия изток и Северна Африка от външни разработчици. Марио ще хвърли повече светлина върху състоянието на пазара, разпределението на онлайн магазините, културните различия, профилите на играчите, а също така и кои са ключовите фактори, които винаги трябва да бъдат взети под внимание. Ще има и практически примери и случаи, тъй като ние вече сме издали няколко игри в региона, които вече бяха представени в Apple, Google и локалните онлайн магазини.

Така че, ако случайно сте наблизо, отбийте се и поговорете с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.