Завърнали се висшисти с амбиции за IT Talents

Щандът на IT Talents беше сред най-привлекателните на изложението.Десетки младежи, завършили висше образование в чужбина, заявиха желанието си да вземат участие в следващия сезон на IT Talents с надеждата да получат шанс за кариерно развитие у нас. Ранното записване за новини за инициативата започна с вчерашното изложение „Кариера в България. Защо не?“, провело се в Интер Експо Център в столицата.

Щандът на IT Talents Training Camp се радваше на интерес през целия ден, а завърналите се в родината българи лесно се изкушаваха от мисълта да се насочат към програмирането въпреки разнообразните специалности, които са завършили. Тренировъчният лагер, който в момента е в третия си сезон, е по инициатива на Империя Онлайн и Trader.bg, но бързо привлича нови съмишленици в IT сферата у нас. Липсата на необходимост от опит е сред основните магнити за разнообразните кандидати, както доказа и вчерашното изложение.

IMG_53651__1410426199_84.40.120.41Освен възможността да заявят интереса си, висшистите теглеха и специални картички, които им даваха шанс да спечелят подарък от щанда на IT Talents.

В края на деня Империя Онлайн затвърди силното си присъствие на изложението чрез поредната си гордост – гейм дизайнера Поли Атанасова. Като представител на завърналите се у нас висшисти, Поли взе участие в дискусионен панел за успешно кариерно развитие в България и разказа за собствените си притеснения, амбиции, провали и – разбира се – щастливия край на професионалното лутане.

Поли Атанасова (втората отляво надясно) беше специален гост в дискусионния панел за кариерно развитие в България.

Поли Атанасова (втората отляво надясно) беше специален гост в дискусионния панел за кариерно развитие в България.

„Открих, че Империя Онлайн говорят на моя език и споделят вижданията ми за създаване на игри – това автоматично закова вниманието ми и с гордост мога да кажа, че взех правилното решение да се развивам в тази сфера и в тази компания“, сподели младата дизайнерка.

10 comments on “Завърнали се висшисти с амбиции за IT Talents
  1. 68946 837079An intriguing discussion will probably be worth comment. I feel that you merely write considerably much more about this subject, it may become a taboo topic but generally consumers are inadequate to communicate in on such topics. To yet another. Cheers 252367

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.