Империя Онлайн пътува за Берлин за Quo Vadis 2019

Ще участваме в поредната престижна гейминг конференция през април.

Още една престижна гейминг конференция се задава на хоризонта и няма как Империя Онлайн да не участва в нея. 7-дневната Gamesweekberlin ще се състои в Берлин от 8-ми до 14-ти април, 2019 г.

Главните събития по време на тази конференция ще бъдат Quo Vadis – B2B събитие, което ще бъде на 8-ми и 9-ти април, Womenize, което представлява специализирана програма за жените в игрите и технологии, A Maze. / Berlin – международен фестивал, чийто фокус е културата и изкуството в игрите и медиите за тях и не на последно място – Gamefest – гейминг събитие, по време на което семейства и геймъри могат да поиграят заедно игри, да слушат музика, да се срещнат със звезди от бранша и да научат нови неща от креативните работилници.

Quo Vadis е мястото, където ще бъдем. В рамките на събитието са предвидени лекции, дискусии, кръгли маси и работилници. Те ще засегнат различни теми, специално изготвени за специалисти от сферата на бизнес развитието, разработчици на игри, за служители в сферата на работата с клиенти и за индустрии с интерес в областта на дигиталните игри.

Нашият оперативен директор Цветан Русимов също ще бъде там, за да свери часовника си с новите трендове. Няма как иначе, тъй като това ще бъде едно от най-актуалните събития за професионалисти в областта на гейминга. В случай, че сте решили да посетите Quo Vadis, ще се радваме да се срещнем и да поговорим.

За контакти и организиране на срещи ни пишете на: biz.dev@imperiaonline.org

Ще се видим на Quo Vadis 2019!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.