И през 2019 Империя Онлайн ще превземе Gamescom в Кьолн

За осма поредна година студиото ни ще стане част от едно от най-големите гейминг събития, като за първи път се отправяме под флага на Stillfront Group

Може да се зачудите как се справяме със забързания летен график, участието ни на множество изложения, да си свършваме задачките и все пак да имаме време за отдих? Тук, два основни фактора играят роля, от една страна нашата забележителна имперска издръжливост ни поддържа. Добър пример е нашият топ имперец Думи и как изтича 100км, после е кара още толкова с колело в планината, всичко това за по-малко от 24 часа, и въпреки това в понеделник с лекота изпълнява задълженията си на системен администратор. И все пак, когато пословичната ни издръжливост се опита да ни предаде, желанието ни да се срещнем с вас ни мотивира да продължим.

В този ред на мисли… Отново? Да, отново!

Времето за нашето седмо поредно участие в едно от най-големите и най-впечатляващи изложения на годината, също познато като Gamescom, дойде! С впечатляващите 370 000 посетители, с над 1000 изложители от 56 държави миналата година, събитието е на челно място в календара ни за август.

Като едно от любимите ни места за среща с фенове и бизнес партньори, както стари, така и нови, ще се радваме да си поговорим с вас. Можете да ни намерите в обособения кът на Stillfront в Games Industry Business Lounge, зала 2.2, щанд D61/60 или да си организирате среща с нас на biz.dev@imperiaonline.org.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.