Gonzo.us спечели Imperia Online Nomads Invasion: Civil War

Аржентинската изгряваща звезда успя да детронира Sir_Xari в “домашния” му турнир.

Някак си бяхме свикнали Sir_Xari да е топ играчът в турнирите Номадски нашествия, защото той, в крайна сметка, спечели последните три.

Но някой очевидно е забравил да прати бележка на Gonzo.us, който измарширува към титлата все едно винаги го е правил в 15-тото издание на култовата класика на Империя Онлайн.

Аржентинецът, който беше в основата на спечелената Световна титла на САЩ миналата година, беше запазил достатъчно от енергията си, за да победи лидера в Залата на Славата в собствения му заден двор.

И го направи със стил, завършвайки като Непобеден и печелейки индивидуалните отличия в категориите Воинът на всички воини, Защитник, Икономист и Технократ.

Подобна доминация в този турнир показва, че Gonzo.us е пракарал доста време в подготовка и че има ясни цели и, което е по-важно – че знае как да ги постигне.

Не можем да оставим незабелязано и представянето на друг играч – n1marius, който също е играч, поел по пътя на величието в Империя Онлайн. Nomads: Civil War беше важна стъпка по този път и той успя – 3-то място и две индивидуални постижения, които да занесе вкъщи: Грабител и Стратег.

В края на краищата големият губещ в този турнир се оказа Sir_Xari, който, въпреки че спечели среброто, беше далеч от обичайната си форма. Да, той все още води комфортно в Залата на Славата, но представянето му в Номади 15 би трябвало да е предупредителна лампа за него.

Трябва също така да споменем и BONAPARTEew, който успя да се вмести сред Големите батковци, грабвайки отличието за Най-кървав войн – в никакъв случай маловажен трофей, а такъв, който заслужава уважение.

Така или иначе Nomads Invasion: Civil War оправда очакванията – получи се хардкор турнир, в който оцеляха само най-коравите.

Благодарим на всички ви за участието, велики воини!

Ще се видим следващия път! Ордата трябва да бъде спряна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.