Горди сме, че лидерите ни са номинирани за Топ 100 в Career Show

Пътят бе дълъг, за да стигнеш от там дотук. Или поне така казват. А пътят на нашата компания наистина е дълъг.

Когато студиото ни стартира за първи път, никой не е предполагал докъде ще стигнем. Началото бе поставено от няколко души, които мечтаеха да създадат най-добрата възможна онлайн игра.

И от един-единствен компютър, намиращ се в интернет кафе, нещата се превърнаха в сбъдната мечта. Сега Империя Онлайн е един от най-големите ИТ бизнеси в страната ни и всичко това е благодарение на хората, които ще споменем днес.

Хората, които са номинирани за Топ 100 ИТ личности в Career Show. Доброслав Димитров, нашият изпълнителен директор и съосновател, Мони Дочев, Техническият ни Директор и съосновател и Цветан Русимов, Оперативният ни Директор, бяха номинирани за Топ 100 ИТ личности, а Ръководителят на HR и Администрацията в компанията ни Велислав Георгиев съответно беше номиниран в Топ 100 HR личности.

Напълно заслужени номинации, тъй като тези 4-ма души малко или много са капитаните, които управляват кораба ни през безбрежното море на гейминга през всичките тези години, винаги избирайки правилната посока.

Ежегодната класация на Career Show Index има за цел на поощри вдъхновяващите примери за висок професионализъм и отдаденост на професията на HR специалистите в страната. Класацията отдава заслужено признание на усилията и постиженията на хората и от двата сектора. Повече от 16,000 вота определиха кои да бъдат най-влиятелните ИТ личности в България.

Затова ние ще бъдем там, защото за нас е огромна чест да сме сред участниците. Благодарни сме на всички, които гласуваха за нашите Мениджъри и в нашата книга това си е победа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.