Групова Фаза на Империя Онлайн Световното – Кой “спечели” и кой “загуби”

Как ще се справят с жребия водещите отбори в най-големия турнир в годината?

table3

Докато чакаме да свърши 24-часовата защита в Груповата фаза на Световно 2017, не можем просто така да подминем жребият на живо, нали? Ще се опитаме да погледнем отвъд фактите и да предскажем кой ще излезе “сух” от групите след жребия. Кой от отборите извади късмет и кой ще иска този жребий да не се беше случвал?

Група 1, на пръв поглед изглежда лесна за настоящия Световен шампион, Полша, която ще трябва да се справя с Босна и Херцеговина, Уругвай и до някаква степен с Молдова и Беларус. Въпросът е – ще може ли Полша да извлече максималното от групата и да си осигури съюзници за Финала, допускайки разбира се, че в Групите проблеми няма да има?

Много хора считат Група 2 (Хърватия, Алжир, Франция и Украйна) за една от най-тежките, като лидерът и двукратен Световен шампион Хърватия ще трябва да се разправя, както с изгряващата звезда на Украйна, така и с винаги непредсказуемите Алжир и Франция.

И като говорим за непредксазуемост, Аржентина вероятно е един от тези лидери на групи, които считат, че определено са изтеглили късата клечка тази година. Да имаш в Група 3 винаги опасната Испания и скрития “тигър” САЩ, определено не е добра новина за южноамериканците.

Всички искаха да избегнат да са в група с новия Голям Фактор в квартала – Русия, но все някой трябваше да се падне да играе срещу нея и този някой се казва Турция, в Група 5. А като прибавиш и крайно амбицираната да се докаже Грузия и солидната Саудитска Арабия… се получава взривоопасна смес.

А какво да кажем за Група 6, където Сърбия вероятно в момента си скубе косите, опитвайки се да намери решение на уравнението с Германия, Гърция и Португалия – отбори, които имат лошия навик да ти вгорчават живота в последния възможен момент?

И стигаме до Група 7, където възможността да избухне Трета световна война е доста голяма. Имаме лидера на групата Румъния… заедно с Египет, Албания и Унгария – три отбора, които са решени на всяка цена да провалят амбициите на сребърния медалист от 2016 г., независимо какво ще им струва. Някой каза ли “кеф”?

Сравнени с предстоящия бой в Група 7, България и Бразилия в Групи 8 и 9, ще са общо взето във ваканция. Като на българите даже ще им е много по-лесно, а единственият проблем на Бразилия ще бъде кой от своите опоненти ще й се хареса повече за съюзник, който да заведе на Финала. Предполагаме, че това ще е Колумбия.

Та така, приятели – някои от отборите се радваха, други – плакаха.

Затова Груповата фаза е толкова интересен етап от Световното.

Часовникът тиктака и скоро започват боевете.

Да се настаним удобно и да гледаме как най-добрите отбори в Империя Онлайн ще се сблъскат в Груповата фаза!

Ще бъде адски забавно!

Пълна информация за турнира на: http://worldcup.imperiaonline.org/en/worldcup/groupphase/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.