Добре дошли в Имперското семейство!

ЕкипътВече над 9 години „Империя Онлайн“ е част от живота на милиони играчи. Сега екипът зад играта кани всички вас в своето ежедневие!

Запознайте се с хората, създаващи така обичаните браузърни и мобилни игри; надникнете в ежедневните процеси, протичащи в една от най-успешните гейм компании в България; вижте играчите, срещу които сте се изправяли или с които сте се съюзявали във виртуалните си владения; споделяйте своите въпроси и впечатления по един от многото пътища, които сме отворили за целта!

Като част от имперското семейство вашата дума придобива гигантска тежест и ние вярваме, че точно като мъдър владетел ще я използвате разумно.

ЕКИПЪТ

„Империя Онлайн“ е създадена само от двама души, но в момента зад нея стоят близо 200 специалисти. Всеки от тях е подбиран не само според своите професионални умения, но и според личните си качества. Това е основният инструмент в създаването на сплотеното семейство, което Империя Онлайн е и в момента.

Хората в екипа са колкото различни във вкусовете си, толкова и еднакви в стремежите и възгледите си: не случайно основната философия на компанията гласи, че с несломим стремеж към съвършенство създаваме светове, в които хората преоткриват себе си!“

ИГРИТЕ

IO„Империя Онлайн“ е, разбира се, най-популярната игра на едноименната компания. Продуктите в портфолиото обаче далеч не се изчерпват с нея. „Имперски Герой“, „Онлайн Артилерия“ и „Не се сърди, човече“ са друга част от доказалите се заглавия, а изненадите тепърва предстоят!

За светкавично разрастващия се екип границите стават все по-малко с всеки изминал ден – продуктите на компанията вече не се примиряват единствено с територията на браузърите, а от 4 години смело стъпват и на необятния мобилен пазар.

ИГРАЧИТЕ

Играчите и верните фенове на Империя Онлайн са също толкова голяма гордост за компанията, колкото и самите игри. В близкото бъдеще тук ще започнете да се запознавате с някои от най-силните играчи и техния личен живот – със сигурност ще бъдете изненадани от разнообразието от професии и възраст, криещи се зад милионите никове.

Ако вие също сте един от верните почитатели на компанията или някоя от игрите й, свържете се с нас, за да ви отделим място в своеобразната Зала на славата, която този блог ще създаде.

Присъединете се към нашия вечен стремеж към съвършенство и се потопете в света, в който хората преоткриват себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.