Защо всеки уебсайт може да бъде стратегически партньор на разработчици на игри?

Ако сте собственик на уебсайт, независимо от типа на портала, който имате – дали за игри, блог, новини или за личен бизнес, вероятно имате място, където можете да поставите банери за реклама, нали? Това е наистина бърз начин да увеличите приходите си без допълнителни инвестиции във времето. През последните години рекламата наистина се превърна в основен източник на приходи за мнозина.

Замисляли ли сте се някога да рекламирате игри? Гейм индустрията е една от най-бързо развиващите се индустрии в света с приходи, които се очаква да надвишат 160 милиарда долара до края на 2020 година. Мобилните игри, от своя страна, представляват 60% от приходите за глобалния пазар на видеоигри през 2019 г., генерирайки 50 милиона долара.

Това е наистина печеливша индустрия и шансът да нарастват приходите си е почти сигурен. Един от въпросите, който може да си зададете, е как да намеря студиа, разработващи игри, които биха искали да публикуват игрите си на уебсайта ми? Отговорът е прост: Те ще ви намерят! Това е вечна тенденция, ако започнете с този специфичен тип реклама, студията вероятно ще се свържат с вас.

Това е случаят и за Империя Онлайн, дори имаме партньорска програма „Станете наш афилиейт“ на видимо място в нашия корпоративен уебсайт за повечето от нашите игри.

И така … КАК РАБОТИ?

Изхождайки от нашата собствена Партньорска програма, всичко, което предлагаме, е съвсем просто и работата се извършва предимно от нас. Предоставяме ви необходимите инструменти за дистрибутиране, като трафик линкове и арт материали и банери, които след това качвате на вашия уебсайт. Няма допълнителни разходи за интеграция и няма възрастови ограничения за трафика. В резултат на това всеки потребител, който е кликнал върху нашата игра от вашия уебсайт и се е регистрирал, автоматично ще бъде разпознат, че е доведен от вас и каквато сума започне да генерира в играта, ще бъде разделена от разработчика (нас) на играта и дистрибутора (вие).

За да изградим добри взаимоотношения с лоялна потребителска база, ние предлагаме персонализирани промоции за събития и турнири. Допълнително всяка седмица изпращаме новини, свързани с играта, всяка, от които също може да бъде публикувана повторно или споделена на вашия уебсайт или профили в социалните медии, за да привлекат още повече трафик. В практиката си виждаме уебсайтове, които дори отварят секции с игри в основния си домейн, тъй като виждат, че техните нормални потребители се задържат по-дълго в сайтовете и играят игри. Като се има предвид това, ние можем лесно да поставим нашите игри във HTML фрейм във вашия уебсайт, тъй като игрите са лесно оразмерими.

ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ?

Монетизирайте чрез нашите браузър или мобилни игри! Звучи логично, че ако играта е по-добре позиционирана, тя най-вероятно ще привлече повече внимание, съответно води до появата на повече потребители и генериране на повече приходи. Ако потребителят започне да плаща, има над 60% шанс той да направи покупка отново. Imperia Online поддържа над 300 начина на плащане в уеб браузър версията си, като се грижи за местните специфики и предпочитания относно алтернативни плащания от играчите. Също така се справяме с месечното фактуриране вътрешно, за да не се притеснявате и за това. Звучи наистина лесно, нали? Това е, защото е.

Въпреки че нека не забравяме, че в този вид партньорства непаричните стойности са по-важни. В края на деня сме заедно в този хубав космически кораб, така че трябва да си помагаме и да се уважаваме.

Нашият екип по Маркетинг и Бизнес Развитие винаги е онлайн, за да отговори на всички въпроси или запитвания, които може да имате за нас. Ние обичаме да насрочваме разговори и да поддържаме връзка с нашите партньори редовно, за да може нашето партньорство да процъфтява.

Препоръчваме на всички да се включат в този вид бизнес сделка, това може да е вашият голям скок към потенциално дълготрайно и печелившо партньорство. Също така не се притеснявайте, ако вашият уебсайт или портал за игри не e на английски или български – ние поддържаме игрите на 30 езика, така че можете да очаквате да съвпадне с аудиторията Ви.

Ако искате да бъдете смели с това решение и искате професионален подход в този вид партньорство, ние винаги търсим и сме отворени за ново сътрудничество, така че не се колебайте да се свържете с нас на biz.dev@imperiaonline.org!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.