Империя Онлайн вече е част от Stillfront Group

Студиото ни вече е собственост на една от най-големите компании, промотиращи независими гейм студия.

Горди сме да ви съобщим, че студиото ни – Империя Онлайн – вече е част от Stillfront Group.

Stillfront е група от независими създатели, издатели и разпространители на игри, амбицирана да стане водещата група, съставена от indie разработчици и издатели. Stillfront оперира чрез девет почти автономни дъщерни дружества: Bytro Labs в Германия, Coldwood Interactive в Швеция, Power Challenge в Обединеното кралство и Швеция, Dorado Online Games в Малта, Simutronics в САЩ, Babil Games в ОАЕ и Йордания, eRepublik в Ейре и Румъния, OFM Studios в Германия и Goodgame Studios в Германия. Игрите на Stillfront се разпространяват по целия свят. Главните пазари са Франция, Обединеното кралство, Германия, САЩ и Близкия изток и Северна Африка.

“Империя Онлайн се вмества перфектно в стратегията за растеж на Stillfront, разширявайки портфолиото ни от студия и игри с характеристики, които гарантират дълготрайни отношения с играчите. Империя Онлайн е водещ разработчик и издател със солидна и силно лоялна общност от играчи. С голямо удоволствие приветствам Доброслав, Мони, Цветан и целия екип на Империя Онлайн в семейството на Stillfront”, казва Йорген Ларсон, Изпълнителен директор на Stillfront.

“Присъединяването към Stillfront Group ни позволява да продължим да разработваме нови продукти в жанра на онлайн стратегическите игри. Гледаме на тази сделка като на следващата стратегическа стъпка на Империя Онлайн и очакваме с нетърпение да споделим пазарните си познания и да създадем партньорства с другите студия от Stillfront Group”, казва на свой ред Доброслав Димитров, Изпълнителен директор на Империя Онлайн.

Едва ли има какво повече да добавим след тези изявления, освен че след това важно събитие в историята на студиото ни… хубавите неща за Империя Онлайн тепърва предстоят.

Бъдещето ни очаква!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.