Империя Онлайн връчи две отличия на „Студент на годината“

Съоснователят на Империя Онлайн Доброслав Димитров лично връчи отличията на двамата избрани студенти.

Съоснователят на Империя Онлайн Доброслав Димитров лично връчи отличията на двамата избрани студенти.

Империя Онлайн отличи двама студенти със специални награди по време на церемонията по награждаване на „Студент на годината“.

Съоснователят на компанията Доброслав Димитров лично връчи сертификатите на Сиво Даскалов и Владислав Харалампиев – представители съответно на катедрите по Математика и Компютърни науки. Освен сертификат, двамата победители получиха и стаж в Империя Онлайн.

ЗА НАГРАДИТЕ

Националният приз „Студент на годината” се проведе за осма поредна година. Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Мисията му е да популяризира постиженията на българските студенти пред обществеността.

Студентите доказват своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности на национално и международно ниво.

Студент на годината 2014

За проведените осем издания са участвали 2 166 студента, а раздадените плакети в съответните професионални направления и категории са на над 77 студенти.

Тази година големият национален приз „Студент на годината“ беше връчен от заместник-министъра на образованието и науката проф. Николай Денков. Наградата за 2014 г. беше спечелена от Владислав Харалампиев, когото Империя Онлайн също отличи.

На церемонията във Военния клуб в София бяха обявени също победителите в 10 категории: спорт, технически науки, педагогически науки, природни науки, хуманитарни науки, социални, стопански и правни науки, аграрни науки, изкуства, сигурност и отбрана, здравеопазване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.