Империя Онлайн говори на PG Connects London

Става традиция за нашето студио да бъде лектор на едно от най-престижните гейминг събития в календара.

Какъв по-добър начин да стартираме 2019 г. от това да посетим едно от най-важните гейминг събития в календара – PG Connects!

То ще се проведе на 21-22 януари в Лондон и ние определено ще бъдем там.

Като повечето събития под флага на Steel Media, Pocket Gamer Connects цели да бъде изцяло с вътрешна насоченост, добавящо стойност на широка гама играчи от бранша – от глобални корпорации, стремящи се да подобрят стратегиите си, чак до малки независими разработчици, търсещи вдъхновение и нови контакти.

PG Connects разглежда гейминг индустрията от два ъгъла. На макро равнище се занимава с издателски стратегии и възможности с фокус върху най-интересните маркетингови стратегии и най-горещите теми (включително и глобалната регулация и бранд маркетинга).

Представители на ключови играчи от цялата екосистема ще се съберат заедно – пазарите, triple-A издателите, независимите разработчици, създателите на инструменти и анализаторите.

Както в предишните издания, така и в това ние отново ще участваме – Марио Василев – Маркетинг и Бизнес Мениджър в Империя Онлайн – ще се присъедини към дискусионния панел “Managing Your Community Across Platforms”.

Така, че ако случайно сте наблизо по време на PG Connects – елате да се срещнете с нас!

Ние ще бъдем там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.