Империя Онлайн лети до Беларус за DevGAMM

Главният оперативен директор на компанията с лекция тази година на събитието


2019 бавно идва към своя край…есента е вече тук, магазините са пълни с коледни сладки и всичко, от което имате нужда е меко одеало и топла чаша чай. Звучи като добър план, но не е нашият… поне не засега.

Програмата ни включва още едно голямо събитие, което не можахме да пропуснем тази година. DevGAMM Minsk 2019 ще се проведе следващата седмица на 21 и 22 ноември, така че познайте какво? Ще летим за Беларус.

DevGAMM Minsk 2019 включва интересни теми за разработването на игри, дава ценна информация и съвети за тези, които сега започват, както и предоставя място за нови запознанства и контакти с хора от гейм индустрията. Събитието служи за връзка между малките екипи от разработчици и ветераните в индустрията. Това е най-голямата конференция за професионалисти в гейм индустрия в Русия, Украйна и Беларус и има за цел да свърже този регион с останалия свят.

Главният оперативен директор на Империя Онлайн, Цветан Русимов ще говори на тема “10 steps for successful M&A deal” по време на конференцията. Цветан има богат опит, придобит при процеса по присъединяването на компанията към Stillfront Group. Водейки компанията през всички процеси, обхващащи подобна сделка, от самото начало до последния ден, той може да разкаже много по темата. Ако посетите лекцията, ще имате възможност да научите повече, като започнем от самата подготовка на компанията, избора на подходящ партньор и стигнем до преговорите и вътрешното обявяване на новината.

Конференцията ще завърши с официалната церемония на престижния конкурс DevGAMM Awards, където Цветан ще има честта да обяви победителите.

Изводът тук е, че със сигурност ще бъде интересно събитие! Затова запазете своето място и се пригответе да се впуснете в приключението с нас.

Ще се радваме да ви видим там! Не забравяйте да ни изпратите съобщение на biz.dev@imperiaonline.org, за да си организирате среща с Цветан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.