Империя Онлайн Летни игри II – генерална репетиция преди Световното

Летният турнир отново събра най-добрите от добрите заедно и едни срещу други за една последна игра преди събитието на годината.

Registration

Да, лятото тази година е горещо.

Да, намираме се в разгара на Летни игри II на Империя Онлайн, които са дори още по-горещи.
Да, „обичайните заподозрени“ са тук и са във форма – An0mAly и DreamTeam отново са се хванали гуша за гуша за титлата, следвани от OLIMP-1, JedyMaster_Ioda, MAYBE и много други.

И, накрая – да, виждаме много от тези съюзи да са съставени от членове от една и съща националност.

Затова си задаваме въпроса – започнала ли е играта на националите? Дали наистина второто издание на Летните игри е гeнерална репетиция за предстоящото Световно първенство? Би трябвало да е така? Откъде знаем ли?
Ами, вижте съставите на съюзите. Всички отбори, които вече са спечелили медали в турнира в момента, имат членове, които са с богата история, свързана със Световните първенства.

Тези играчи планират всичко и го планират с няколко хода напред, като типични гросмайстори. Разбира се, че са започнали да анализират и преценяват кои ще са евентуалните им съотборници и съперници на Световното. Разбира се, че вече се правят схеми и се предвижда всяка евентуална възможност. Разбира се, че много от тях вече дори се виждат кой в кой отбор ще бъде в Сблъсъка на нациите.

Ще видим ли победителите от Летни игри II да създават ядрата на главните съперници в Световното?
Обзалагаме се, че ще ги видим.
Приемате ли облога?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.