Империя Онлайн насочва вниманието към War Child UK

Империя Онлайн взе участие в инициативата заедно с още други 30 игри

Ние в Империя Онлайн се опитваме усърдно всеки ден да направим реалния и виртуалния свят, в които живеем и работим, едно по-добро място. Има много неща, които могат да се направят, има и много пътища, които могат да се поемат. Това е и причината компанията ни да участва за втора поредна година в инициативата на War Child UK.

Искаме фактът, че повече от 350 милиона деца живеят в конфликтни зони, да достигне до максимален брой хора. Днес, War Child UK оперира в над десет държави, където успешно достига до деца максимално бързо, за да осигури достъп до образование, храна и сигурност. А нашият екип иска да бъде част от това и да помогне на повече. 

Ето защо, този ноември, Империя Онлайн заедно с Bytro Labs, компания също част от Stillfront Group, IGG, Bandai Namco и много други, взеха участие в инициативата. Повече от 30 игри пуснаха пакети достъпни за техните играчи, където с всеки закупен се превеждаха директни дарения до War Child Armistice. Империя Онлайн дари 100% от всички продадени пакети на каузата за периода 8-16 ноември.

Искаме да благодарим на всички наши играчи, които направиха всичко това възможно и станаха част. Една кауза може да доведе до големи промени. Всяка стъпка е от особена важност!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.