Империя Онлайн на Huawei Eco-Connect и Game Connection

Студиото ни просто няма как да пропусне две от водещите събития през годината.

Huawei_6ampansko

“Когато се съмняваш – посети важни конференции.”, някога е казал мъдрецът.

Е, може би не е казал точно това, но то важи с двойна сила за нас и затова – отново стегнахме багажа.

Първата ни спирка беше Берлин.

Huawei Eco-Connect Europe, което се състоя в Берлин на 26-27 октомври, беше изпълнено с дискусии за това как да направим безболезнена цифровата трансформация в индустрията. Бидейки премиум партньор на Huawei за Европа, бяхме поканени на официалното откриване на HiApp Europe – специализиран магазин за игри и приложения за Huawei смартфони.

Отделът ни за Маркетинг и Бизнес Развитие имаше щанд там, а Оперативният Директор на компанията Цветан Русимов беше първият поканен на сцената за обявяването на Империя Онлайн за най-високо оцененото заглавие в магазина, както и за разширавянето на партньорството ни с Huawei. Другата българска компания, която бе удостоена с тази чест, е MobiSystems.

Следващото направление се казваше Париж.

Mitko_Paris

Game Connection е идеалното маркетинг събитие за индустрията, занимаваща се с видео игри. Ако сте разработчик, издател, разпространител или дистрибутор на услуги, ако очаквате да продадете продуктите или услугите си, ако търсите да купите продукти или услуги, определено сте на правилното място.

Повече от 1500 компании от 60 различни държави присъстваха на събитието, 510 сертифицирани купувача, 290+ изложители… всички търсейки бизнеса. Освен това по същото време се провежда и Paris Games Week (PGW): търговският панаир за видео игри, които се провежда за 8-ми път тази година.

Графикът ни беше достатъчно претрупан, за да си позволим да се отдадем на изкушенията, които предлага Париж. Срещнахме се с партньорите ни от Русия – Destiny Development, за да обсъдим общия ни проект, който се отнася за една от най-известните ни игри – Имперски Герой II.

Освен това имахме удоволствието да изнесем две лекции. След презентацията й в Хелзинки за това как да работим с инфлуенсъри на Pocket Gamer Connects, ръководителката на отдел Маркетинг и Бизнес развитие Мариела Цветанова отново говори за ефекта на социалните медии: ‘Social Media Manager vs. Community Manager: What’s the Difference?’. На същото събитие пък Оперативният Директор на Студиото Цветан Русимов сподели своята мъдрост с публиката на тема ‘Getting Your App Featured And What’s Next? Ten Hard Lessons Learned!’.

Така че съмнения няма никакви – прекарахме си чудесно в Берлин и Париж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.