Империя Онлайн отива на Game Connection Europe

Студиото ни ще бъде един от важните гости на тазгодишното европейско събитие.

Есента вече е при нас, което означава, че програмата ни е плътно запълнена.

Едно от главните събития в тази програма е Game Connection Europe, което ще се състои в Париж от 24-ти до 26-ти октомври.

Game Connection е международно събитие, посещавано от 2700+ разработчици, издатели, разпространители и провайдери на услуги, които търсят нови партньори и нови клиенти.

Това, заедно с факта, че всички участници са там, за да правят бизнес, е което превръща Game Connection в най-ефективния инструмент за развитие за гейм индустрията.

Империя Онлайн, заедно с приятелите й от TELUS International, ще имат общ панел на това важно изложение, а Оперативният директор на студиото ни Цветан Русимов ще участва в общ панел с TELUS. Темата на панела ще бъде “Player Support: The First Step in Boosting Player Retention / User Acquisition Math: 101” – дискусия за привличането на играчи и тяхното задържане и дали това са двете страни на една и съща монета.

По-късно същият ден, Цветан ще бъде и лектор. Той отново ще сподели познанията си с публиката с лекцията ‘How to Crack Down the Great Wall of China’. Ако присъствате на презентацията, ще станете свидетели на много разбити китайски митове! Суровата истина за заключената китайска порта към най-големия мобилен пазар и за съществуването на други, по-малки бизнес възможности около нея.

Ако искате да си уредите среща с екипа ни на Game Connection, можете да го направите по всяко време, като ни пишете на biz.dev@imperiaonline.org

Или просто елате и посетете щанда ни! Ще ви чакаме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.