Империя Онлайн присъства на Gamescom в Кьолн

Студиото ни стана част от най-голямото гейминг събитие на годината, посетено от повече от 350,000 души.

Gamescom

„Сърцето на гейминга“ – така повече от 350,000 посетители нарекоха тазгодишния Gamescom. Да, това беше своеобразен рекорд за най-голямото Европейско гейминг изложение през 2017 г., което се състоя в Кьолн, Германия, от 22-ри до 25-ти август.

За първи път в историята си най-голямото събитие за компютърни игри, също така, успя да счупи и рекорда на „100-те държави“ за посетители и безапелационно наложи своята важност на всички. С повече от 30,700 търговци, Gamescom отбелязва и лек растеж в сравнение с 2016 г. и по този начин утвърждава статуса си на бизнес платформа номер 1 на Европа що се отнася то гейм индустрията.

Представителен Имперски отбор, съставен от Оперативния директор на компанията Цветан Русимов, отдел „Маркетинг и Бизнес развитие и дори един от съоснователите на фирмата Доброслав Димитров, присъстваха на събитието. Щастливи сме, че имахме възможността да се срещнем с някои от големите ни партньори като Destiny Development, RBK Games, Prosieben, VK, Apple, Google, Microsoft и Facebook. Успяхме да завържем и нови приятелства и се забавлявахме много по време на изложението. След 4 дълги дни, изпълнени с бизнес срещи, вечери и партита, хората ни се завърнаха вкъщи, готови за работа.

Относно партитата, се възползвахме максимално от тях и бяхме на Pocket Gamer и след това – на Paymentwall.
Останалото, както казват, са спомени.
И те ще останат незабравими.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.