Империя Онлайн разкрива своите Непобедими Воини, стоящи зад компанията

Добре дошли в Империя Офлайн. Решихме да направим издание, в което всяка седмица да ви представяме хора от екипа ни. Всеки един от тях е уникален по свой начин и допринася за фирмата. 

Днес ви представяме Величка Георгиева, Junior HR от Administration & HR екипа ни. Всъщност тя е човекът зад идеята да възобновим рубриката с малко повече от живота на всеки един от екипа ни.

Бягайте надалеч, защото Величка се оказа бивш състезател по хвърляне на копие и мятане на диск. Освен това, в продължение на 10 години е била част от ансамбъл за народни песни и танци “Славейче”, но не с танцова стъпка, а с глас е завладяла сцената на музикалното риалити X Factor. 

Величка се определя като артистична личност. Напоследък театърът я влече, но не е мислила за бъдеща кариера в скоро време. Последната година силно се запалва и по фотографията, като засега само експериментира.

През свободното си време, тя е чист привърженик на пътешествията. Планината е нейното място и може да я намерите обикновено, катереща високи върхове или пък опънала палатка някъде в гората. Друго нейно любимо занимание е рисуването, което я абстрахира от всички проблеми и я успокоява.

Надяваме се новото ни седмично издание да ви допадне. До другата седмица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.