Империя Онлайн Световно 2016 – войната започва през октомври

Елитните играчи на Империя Онлайн се събират за най-елитното събитие

Империя Онлайн Световно 2016

Горещите летни месеци, които ни предложиха дори още по-горещата Имперска олимпиада, бавно си заминават, за да отстъпят мястото си на есента. Естественият ход на живота, ще кажете. Е, ние пък ще ви кажем – ами, не!

Защото есента е ОНОВА време в годината, когато започва Световното. Отново най-добрите от най-добрите в Империя Онлайн ще бъдат призовани да защитават честта на родината си в най-елитния турнир, където националните отбори ще се сразят помежду си за титлата Световен шампион на Империя Онлайн!

Както винаги очакванията и интересът ще бъдат огромни. Защо? Причините са няколко.

Първо на първо – Хърватия определено ще се опита да затвърди позицията си на водеща сила в това състезание. Настоящият световен шампион разполага с всички аргументи за това, поне на хартия – силни и опитни играчи, които са много добре сработени като колектив, самочувствие, което е породено не само от миналогодишната им титла, но и от отличното им представяне в предишните шампионати. За нас, обаче, основният мотивиращ фактор за хърватите ще бъде да завоюват две последователни световни титли, както го направи България и да спечелят турнира за трети път. По този начин те дори ще изпреварят постиженията на българите и ще влязат в историята. Единственият въпрос е – могат ли хърватите да издържат на огромното напрежение?

Разбира се, не бива да омаловажаваме шансовете и на останалите отбори, особено на Румъния и Полша, които грабнаха сребърните и бронзовите медали в предишното състезание. Много румънски топ фигури играха активно на Имперската Олимпиада и то – много добре. Затова можем със сигурност да твърдим, че са загрели отлично за идващото предизвикателство. От друга страна Полша е отбор, който показва постоянен прогрес – 7-мо място на Световно 2014 и бронз миналата година. Отбор, който в никакъв случай не бива да бъде подценяван. Турция, Русия и Бразилия също са готови да бъдат фактори в турнира. Особено бразилците, които имат стари сметки за уреждане със съперниците си. Световните шампиони от 2014-та година биха могли да са страшна сила, стига да успеят да хвърлят силни и дисциплинирани играчи в мелето. Струва си, също така, да споменем и България, защото двукратният световен шампион беше много близо до медалите на миналото световно и винаги може да изненада неприятно лидерите.

Остава малко повече от месец до началото на Световно 2016. Сигурни сме, че сметките, плановете и подготовката вече са започнали. Достатъчен ли е 1 месец, за да се нареди пъзелът? Ще видим.

Световно 2016 идва. Нека най-добрият отбор победи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.