Империя Онлайн – Събитията в последните 4 месеца!

Принадлежим там, където се чувстваме у дома

Липсват ни събитията.

Липсват ни конференциите.

Липсват ни приятелите и партньорите.

Поради проемните, които трябва да изтърпим заради кризата с КОВИД-19, нямахме възможността да пътуваме много през последната година. Да, имахме няколко офлайн партита в София – SweCham party, BBLF Awards, ИТ Таланти бяха номинирани за Инвеститор в Знанието, но тези партита, разбира се, не могат да се сравняват с преживяванията и атмосферата, които имаш, когато си на място.

Приятелите и партньорите все още ни липсват. Защото сме социални животни. Но след това дойде 2021 г. И нещата малко се подобриха. Светът си пое глътка въздух от ужасната болест и събитията отново започнаха да се случват, което ни направи много щастливи. Нещата изглеждаха сякаш вървят към възвръщане на нормалното провеждане на конференции. През това време, разбира се, бяхме част от доста онлайн изложения.

Някои от последните събития, на които екипът ни пристваше, бяха:

На първо място Александър Иванов беше лектор на Nordic Games (26-28 май) и представи лекцията си „Live-Ops and their importance for your game“.

После Аня Стоянова се представи на публиката на  Hamburg Games Conference (Юни 16-17) с лекцията си на тема: „From Dev to Pub“

Присъствахме онлайн и на White Nights в Санкт Петербург (Юли 6-7).

А Васил Господинов очарова участниците в PGC Digital #7 (Юли 12-16) с лакцията си на тема „Best Monetisation Practices“

В желанието си винаги да се учим от най-добрите гледахме онлайн лекции – MeetToMatch San Francisco and IronSource Level Up 2021.

Да не забравяме и наближаващия Devcom, на който определено ще присъстваме онлайн, защото традициите са важни за нас.

Надяваме се, че ще имаме още много възможности да пътуваме и да се срещнем с приятелите и партньорите ни по целия свят. Най-скорошното ни предстоящо пътуване ще бъде в Москва на DevGamm, където Васил ще бъде говорител на изложението. Събитието ще се проведе на 6ти-7ми Септември, затова ако искате да си направим среща и да обсъдим потенциално партньорство може да се свържете с нас на biz.dev@imperiaonline.org

Нямаме търпение за предстоящите събития на живо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.