Империя Онлайн с награда от БАИТ

Империя Онлайн беше наградена за “Корпоративна и социална отговорност” от БАИТ по време на пищна церемония в столицата вчера.

БАИТ Отличието беше присъдено след съревнование с БТК и Софтуерен университет, а собствениците на компанията – Доброслав Димитров и Мони Дочев – приеха лично приза.

Собствениците на Империя Онлайн Доброслав Димитров и Мони Дочев лично приеха отличието.

Собствениците на Империя Онлайн Доброслав Димитров и Мони Дочев лично приеха отличието.

Гейм студиото спечели журито с инициативата за безплатно обучение на начинаещи програмисти “ИТ Таланти”. Бонусите и социалните придобивки, които компанията осигурява на всеки свой служител, както и участието в различни екологични и социални кампании също бяха отчетени.

ПРИНОС

На церемонията присъстваше и Президентът на Република България Росен Плевнелиев, който категорично заяви, че според него сектор „Информационни и комуникационни технологии“ е стратегически за България. „За 10 години създадохте 35 хиляди работни места и 4 пъти по-голям продукт отколкото всички останали индустрии като добавена стойност“,  изтъкна държавният глава.

Награда в своята категория грабна и Chess Arena – платформата за шахмат, на която “Империя Онлайн” е основен партньор. Статуетката беше за категория “Развлекателен софтуер”, където разработчиците се надпреварваха с Мастхед Студиос и IVENT.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.