Империя Онлайн с престижна награда от президента на България

Студиото ни бе удостоено със знак за иновативност, с който се отличават върхови постижения и авангардни иновации, разработени от български предприятия.

Поредното изключително признание, което ни накара едновременно да се смирим и да се гордеем със себе си, вече е факт – на 08.02.2019 г. президентът на България Румен Радев удостои Империя Онлайн със знак с марката „Високи постижения в иновациите“ – знак за иновативност, с който се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия.

„Специално благодаря на организаторите и журито, защото с инициативи като днешната се насърчават българските инвестиции. Иновативността е отражение на националните амбиции за бъдещето. Аз съм оптимист, защото все повече млади хора и фирми като вашата залагат на иновациите“, каза президентът по време на церемонията.

Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ се организира от фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Enterprise Europe Network – България и се провежда под патронажа на държавния глава Румен Радев.

А за нас е изключителна чест и привилегия да получим това невероятно признание, което още повече ни задължава да продължаваме да търсим нови върхове, които да покорим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.