Империя Онлайн ще е част от Sofia Game Night

Студиото ни не може да пропусне първото издание на това голямо геймърско изложение, особено когато то ще се състои в родния ни град – София.

Най-после настъпи времето родният град на студиото ни – София, България – да е домакин на голямо геймърско събитие!

Sofia Game Night е нощ, в която са добре дошли всички, които искат да организират специални събития, посветени на игрите във всичките им форми. Компании-разработчици, клубове, отбори, барове и независими студия и артисти – всички могат да участват като покажат игрите си, експериментални формати, музикални събития и изложения!

Това е съвместна инициатива на Goethe-Institut Bulgaria и Game Dev Summit, която цели да освети различните аспекти на игрите и тяхното разработване: от програмирането и икономическата роля на гейм индустрията и e-спортовете до потребителския опит и чистото удоволствие от играта на игри.

Sofia Game Night е отворена както за професионалисти (разработчици, дизайнери, писатели, композитори, програмисти и т.н.), така и за обикновени посетители – независимо дали сте хардкор геймър или някой, който тепърва открива игрите.

И Империя Онлайн ще бъде там през цялото време със свой собствен щанд!

Така че, ако случайно се намирате в София, България, от 03.11 до 04.11 и обичате да играете игри през нощта – елате и се присъединете към нас на Sofia Game Night!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.