Империя Онлайн ще посети Хелзинки по време на Pocket Gamer Connects

Нашият мениджър маркетинг и бизнес развитие, Марио Василев ще бъде лектор на събитието

Не много отдавна ви разказахме за участието ни на Baltic Dev Days, където нашият главен оперативен директор, Цветан Русимов изнесе лекция. Сега … тъй като обичаме да сме заети, да се срещаме с нови хора и да споделяме нещата, които научаваме по пътя … потегляме към следващото голямо събитие. Но кой е то?

Е, това е лесно – Империя Онлайн в момента се подготвя за Pocket Gamer Connects, който ще се проведе в Хелзинки между 1-2 октомври 2019 г. Марио Василев, който е нашият мениджър маркетинг и бизнес развитие, ще бъде с натоварен график по време на събитието, но повече за това след малко.

Нека първо да ви разкажем повече за PG Connects. Това е истински глобално събитие, което го прави едно от най-подходящите места, ако искате да се поровите дълбоко в съкровищата на света на игрите. С международната си поредица от B2B събития в Лондон, Хелзинки, Хонконг, Сиатъл и Близкия изток, конференцията събира лидери в индустрията, независими разработчици, издатели, притежатели на платформи и др. С голямото си разнообразие от тракове, всъщност има по нещо за всеки – от показване на най-новите тенденции в индустрията и технически новости до обсъждане на нови начини за осигуряване на приходи и растеж.

Докато се опитваме да абсорбираме големината и обхвата на събитието, не бихме могли да сме по-горди от факта, че Марио ще бъде лектор на събитието с много интересна тема – „Съкровищата на пустинята или защо да навлезете в региона на Близкия Изток и Северна Африка“. Той ще разкаже повече за нашия успех в региона на Близкия Изток и Северна Африка и ще сподели ценни съвети като даде практически примери и случки от нашия собствен опит. И това не е всичко, по-късно през същия ден той също ще участва в панелна дискусия, обхващаща глобалните тенденции в издателската дейност и бизнеса.

Марио ще се радва да се срещне с вас! Не се колебайте да ни пишете, за да организираме среща по време на Pocket Gamer Connects в Хелзинки.

Ще се видим там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.