Мариела Цветанова ще бъде лектор на Game Connection 2019

Време е да отидем на още едно пътешествие и отново имаме какво да споделим

За какво се сещате, когато си мислите за Париж? Айфеловата кула? … Ами, и да, и не. Не, защото следващата седмица за нас в Париж ще бъде изцяло свързана с Game Connection!

Game Connection е една от най-големите и дългоочаквани конференции за гейм индустрията в Европа. Ще се проведе между 29-и и 31-ви октомври, а ние сме много развълнувани, че наближава. На събитието ще присъстват повече от 2700 професионалисти, сред които са и издатели, дистрибутори и разработчици, които търсят нови начини за разрастване на бизнеса си и нови възможности за създаване на контакти.

Разбира се, ние няма да сме там само, за да наблюдаваме и просто да си говорим с представители на бизнеса. Мариела Цветанова, главен маркетинг директор на Империя Онлайн ще говори на тема “Top 10 tips on how to work with MENA Influencers”. Като постоянно разрастващ се бизнес, инфлуенсър маркетингът се е превърнал в мощен инструмент за компаниите, който им помага в стремежа да изградят своя бранд и да популяризират своя продукт или услуга. Ние вече сме на ясно с това колко е значим инфлунсър маркетинга, затова Мариела ще разкаже повече за това кои са най-важните стъпки, когато решите да се впуснете на мисия като тази. Ще научите повече за това как да намерите правилните инфлуенсъри в региона на Близкия Изток и Северна Африка, какви са действията и решенията, които трябва да предприемете, за да си партнирате успешно с тях и много повече.

Струва ви се като перфектната тема? Тогава се погрижете да бъдете там и не забравяйте да се свържете с нас на biz.dev@imperiaonline.org, за да си организирате среща с Мариела.

Ще се видим там!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.