Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Топ Фифа играча на компанията

В днешното издание на бюлетина ще ви запознаем с един от дългогодишните резиденти на компанията. Тук бихте си казали – ами те повечето са прекарали известна част от живота си тук, но на вас може би ще ви е по-познат като човека, който забравя да си изключи микрофона по време на корпоративна среща- Илиан Илиев, нашият Старши Програмист..

Ето и неговите показания:

Роден и израснал в София, Илиан учи в икономически техникум, после решава да се отбие и до университета и така общо взето  си изкарва едни 10-тина години икономика, специалност “Маркетинг и реклама”. След време решава, че маркетингът май не е съвсем за него и пробва с програмиране.

Хвали се, че е изкарал доста различни курсове за самообразоване и то паралелно с университета. На Редакцията й е интересно дали сред тези курсове се намира и такъв по “Фризьорство”? Не за друго, ами да не даваме излишни пари за фризьор. В този ред на мисли, Илиан тактично ни сподели, че курсът по “Фризьорство” е сред първите му отличия, защото от 13-годишен се подстригва сам. А дали нещо не е сбъркал професията? А?

Сподели още, че в ранните си години, вместо да плете венци на момите пред блока, е тичал да търка маратонките със своя скейтборд. Пробвал е да кара кънки на лед и дори твърди, че все още може да се пързаля, но с найлон.

Как е стигнал до Империята? Ами, изцяло на шега… Преминавайки през присъствен курс по кодене. Много забавно, няма що. 

Започва да пише на Front-end, после преминава на Back-end и така като се отплеснал стигнал чак до рецепция и нейните драми с принтера. Не си мислете, че е лесно да се разпечатват документи по цял ден. Хубавото е, че поне е чувал за събития като “Дни на кариерата”, та да разбере за Империята. 

Хвали се, че има няколко купи по FIFA и джаги от турнири в офиса. Нали знаете, не е важно дали си победител, а че си взел участие. Та и неговите купи така…

По-впечатляваща е статуетката му от Forbes за “Служител на месеца” https://blog.imperiaonline.bg/en/imperia-online-employee-rewarded-by-forbes-bulgaria-magazine/ , а малко след това и за служител на месеца в Империята. И, да тогава е бил +10 кила, но да го видите сега… Аполон пасти да яде. 

Сред своите хобита, освен ядене и пиене на корем + “образователна” музика, споделя, че обича да пътува и – ще не ще – напоследък това се случва на територията на България. Я планина, я море… или дивите плажове, както казва Dimitroff-of-of. 

През уикенда обича да се пуска с каяка по някой язовир и после да се занимае с каса бира, разбира се. 

Напоследък се интересува и от психология и лични финанси. Може пък да се пробва и с ядрена физика, ако му е останало време от толкова много хобита и интереси… и котета.

Завършваме седмичното си издание със закачлива нотка, като ви споделяме, че в петък ще има нов пост свързан не с какво да е – а Арт-а на Империя Онлайн! Не пропускайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.