Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Пътувания, супа и още нещо

Ако сте се чудили какво е да работиш във фирма, където поне 10 човека носят името Александър/Александра, то отговорът е – предизвикателство. Особено за счетоводителя…

В днешното издание на Бюлетина ще ви разкажем за един от тях. 

Добавяме само една фамилия за цвят и ви представяме Александър Иванов, нашият Marketing and Business Development Specialist.

Родом от Сливен, градът на сливенската перлова ракия и най-хубавите вина в България, Сашко завърша езикова гимназия. Не с какъв език да е, а с немски, но не очаквайте да чуете нищо друго, освен Das is mein Wein! Каква изненада….

Известно време се превръща в морско момче и живее във Варна, но морският бриз не му понася и се мести в София. Завършва MBA, а страстта му към игрите го води в Империята. Освен видеоигрите, той е и голям фен на баскетболния отбор “Los Angeles Lakers” от времето на Shaq и в момента с нетърпение очаква титлата следващата седмица… след 10 години суша. А ние се чудим защо така усилено иска да си вземе отпуск. 

Една от любимите му гозби е шкембе чорба, а щастието е пълно, когато я похапва под звуците на рап музика – стара, нова школа… всичко е любов. 

От снимките, които прикачваме, ще се убедите какъв фен на пътуванията е Сашко – в и извън България. Е, сега предимно е в страната. 

Като своя любима дестинация посочва Пекин. И да, все още търси начин да се върне там. А когато говорим за таланти, то Сашко може да ни покаже как се правят чупки в ханша, но не бързайте да се радвате. Хубаво е предварително да сте го почерпили с няколко питиета…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.