Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Стаж в Мерцедес Бенз?

И в днешното издание на Империя Офлайн сме ви приготвили интересна история за човек от Имперското семейство.

Ако ви е омръзнало от програмисти и досадни секретарки, то е време да разнообразим седмичните статии с по-колоритна фигура. Срамежлив и много трудолюбив – така се представя нашия 3D Артист Мартин Петров. 

Не си мислете, че и Марти не е мечтал за друга професия като малък. Я полицай, я космонавт, я нещо друго. Родителите му го стягали за колега на Д-р Енчев, но уви… Марти категорично бил против това да е неговото… Като го видите и вие няма да му повярвате. 

Изпускайки шанса на живота си, едва на 4-годишна възраст започва да се занимава с рисуване и е толкова добър, че и занапред продължава да развива своите умения, докато един ден не преоткрива моделирането с глина и пластелин. И ако си мислите, че е прекарвал времето си, ходейки на уроци по рисуване, то ужасно грешите. След няколко неуспешни опита, Марти осъзнава, че научава много повече… ако се учи сам. 

Как се преобръщат нещата в 3D посока ли? Ами след като един ден получава първия си компютър и по някаква случайност на него има инсталирана програма за 3Д моделиране. По онова време, ерата на визуалните ефекти го завладяла до толкова, че започнал да мечтае, как един ден ще се занимава точно с това – визуални ефекти, 3D моделиране и компютърна анимация. И ето го днес…

Кандидатства за работа в Империята, като си признава, че никога не е бил запален геймър. Сигурни сме, че това не го е споменал на интервюто… И все пак, нещо вътрешно му подсказва, че отива на добро място и, прекарвайки няколко години сред запалени геймъри и готини колеги, осъзнава, че не е сгрешил. 

Забравихме да споменем, че завършва Природо-математическата гимназия в Стара Загора с френски език (като буквално е забравил френския, след като е завършил… Още един бележкар), а след това продължава своето развитие, като изкарва Бакалавър и Магистър по Инженерен дизайн в Техническия университет. 

Успоредно с мъчението в университета Марти изкарва 2 лета в Щатите и не си мислете, че страната на неограничените възможности е в състояние да го изкуши. Марти е от онези млади хора, които вярват, че ако се трудиш много, успехът няма да ти се изплъзне. Предпочита Витоша и бирата с колеги в офиса пред разходките из Флорида или Вегас. 

А за феновете на Mерцедес ще кажем само, че Мартин не само е изкарал едни 3 месеца стаж там, но и от дизайните, които е правил там, има одобрени 4 и те се ползват и до ден днешен като тунинг пакет от Brabus Mercedes. Ще си кажете – Този пък само работи. Ами не! И той, като всеки нормален човек, си има хобита и едно от тях е риболовът. Макар и все по-рядко, той обича да прекарва време с мислите си, а когато риболовът е невъзможен, се отбива във фитнес залата, където отделя няколко часа за блъскане на щанги. Щангите също те карат да прекарваш време с мислите си…

След тези славни риболовни приключения няма какво друго да добавим, освен че Империя Офлайн завърши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.