Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Новото лице в компанията – Мила

Вече две седмици сте без любимото ви седмично издание и знам, че ви е било тягостно, но се пригответе, защото днес ще ви разкажем за още един благородник в Имперското семейство, нашият UI/UX дизайнер – Мила Николова. 

Родена в Бургас, тя бяга от Морската Градина и заминава да учи в дъждовна и мрачна Англия, като прекарва цели 8 години там. Мрачна или не, знаете, че всяка страна има много лица, а Мила успява да се докосне до неподправения и така очарователен по свое му Лондон. 

Тя завършва “Бизнес Мениджмънт” в University of Westminster и тук е моментът, в който подаваме салфетките на трудовия пазар, който плаче.. от смях, разбира се. Аман от мениджъри…Е да, ама не. Както всеки път и днес ви напомняме, че с конкурс или не, в имперските войски са събрани все креативни и интересни личности. “Бизнес Мениджмънт” или нещо друго, това са все плюсове, към които Мила трупа и още и още. 

Както вече разбрахте, някои колеги имат фотографски умения, други YouTube канал, а нашата Мила развихря креативната си душа като от козметика, иновации и фотография създава своята страница за красота – “Dose of Beauty” .  

Не смее да каже колко парти студент е била, но със сигурност разбрахме, че работата не е от нещата, които я плашат. През студентските си години  работи  за два стартъпа, стараейки се да натрупа повече опит в сферата на Digital Marketing и Branding. Ако сте се чудили какви изисквания е необходимо да покриеш, за да работиш там, отговорът е само един – Мултифункционалност! Защо ли? Защото Мила не е предполагала, че ще й се налага да влиза в ролята на HR, финансист та дори и детегледачка (Мъже, не се радвайте…). Именно по този начин успява да се докосне до Product Development и да открие своето призвание – пресечна точка между бизнес целите и потребителските нужди – UX. И ето я на имперска територия.

Ако не ви е достигал човек за баскетбол, да знаете, че вече сме +1. Мила ни сподели, че винаги е обичала спорта като е тренирала тенис, след това вдъхновена от Майкъл Фелпс отива в националния отбор по плуване, а в училище демонстрира забивки в отбора по баскетбол. 

Като едно от любимите си хобита сподели разходките сред природата. Пак разходки…Еми да! Който се губи на поход в Тайланд е така. И само да знаете, че ако ви заухае вкусно в офиса, то Мила може би е забъркала някоя азиатска манджичка. 

С тези вкусотийки тазседмичното издание прикючи, следете ни през идната седмица, защото ще бъдем част от много интересни събития!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.