Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Спортната ни натура Марио

Без пояс продължаваме да плуваме в дълбоките води на Middle Management, като  тази седмица ще ви представим нашия Product Manager – Марио Василев. 

Ще започнем с една хубава новина за футболните фенки. Девойки, вместо да си хващате полет до Португалия и да мръзнете по стадионите, за да видите как  Ricardinho тича след топката, да знаете че и ние си имаме един такъв хубавец, но в имперския офис. Разбира се, всяка прилика с действителни лица и събития е случайна…

Марио е бивш възпитаник на НТБГ със специалност “Икономическа информатика”, а по-късно успешно завършва Висшето си образование в УНСС – “Маркетинг и Стратегическо планиране”. Както сами се досещате, степен бакалавър му е някак недостатъчна и заминава за Берлин, където прекарва година и половина, работейки във фирма за разпространение на игри (фермички, принцове и принцеси… аман). 

Берлин го награждава не само с Магистърска степен – “International Marketing Management” , но и още много други хубави моменти, които го теглят обратно и до днес. Но ако толкова му е харесало, защо не е останал там? 

Рикардо… така де Марио не остава в чужбина, защото вярва, че в България има поле за изява и човек може да бъде част от промяната, която иска да види. Той застъпва в имперските редици като стажант за месец в нашия “Marketing & Business Development” екип. Там прекарва година и половина. След такъв силен старт, как очаквате да НЕ стане Product Manager?!? И то на не коя да е игра, а на SIEGE: WWII. Тук най-много му харесва динамиката и комуникацията с екипа, а възможността във всеки един момент да потрошиш нещо и после да бачкаш до късно – безценно. #чупикупи  

Споделя ни, че обича да пътува, но има панически страх, че ще си изпусне самолета някой път. Отбеляза, че голяма част от своите пътувания дължи именно на Империята, затова, ако не откриете много снимки във фейсбук профила му, да знаете че той е супер бачкатор, който няма време за фотосесии. 

Атлетичното си тяло дължи на 6-те години трениране на карате, 9 години футбол, а сега… вдигане на лъжица във вкусна чорбица. След 2 контузии на коляното, награждаваме Марио с медал за най-доброто “куцо магаре”. Защо най-доброто ли? Видяхте ли брилянтното му представяне на Postbank Business Run тази година?!?

Все пак, през свободното си време, освен че раздвижва тези стари кокали, тичайки в някой парк, обича да чете книги или да рисува. На рисунки не се надявайте. Това да не е  Джак от “Титаник”… Ами не е! Обича да рисува човешки лица, като обеща да демонстрира уменията си, като се завърнем в офиса.  #weshallrememberthat

А дотогава, ако се чудите как да изненадате Марио, да знаете, че не би отказал някоя почивка на морето…

След тези манекенски снимки няма какво друго да направим, освен да мигаме с клепачи и да припаднем пред тая неподправена и сурова мачовска красота и да закрием днешното издание. Довиждане и страхотен уикенд!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.