Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Сашковците в Империята не спират

Нали не сте забравили, че най-големите клюки около някой колега или колежка, може да прочетете само и единствено в Невидимите Войни на Империя Офлайн. 

Тази седмица на кръстосан разпит подложихме още един успешно реализирал се кадет на ИТ Таланти – Александър Конов, нашият .NET Developer. Краси, ако четеш това, да знаеш, че Сашко ти праща сърдечни поздрави. 

Алекс е родом от София. Миналата година завършва своята бакалавърска степен по “Електроника” в Техническия университет. През студентските си години, освен че учи усърдно, работи и в автомивка, а малко след това, до приключване на университета, се изявява като доставчик на пица… тоест на щастие. Горкият. Как ли се е чувствал всеки път, когато щастието му се изплъзва и отива при някой дебел студент? 

Въпреки успешното си дипломиране още в началото разбира, че това не е неговото… „моджо“. Затова започва да търси алтернативи и попада в IT Таланти, а след това и в офиса на Империята. Тук само да попитаме, някой знае ли до сега, колко пъти Велислав е чувал заветното “ДА”? Цитираме едно от тях: Все повече и повече се радвам, че казах “ДА” на Велислав. Споко, Вельо, фенките са заключени пред рецепция.

Истината е, че от малкото прекарано време в офиса на Империята и в пъти повече прекарано в Зуум, Сашо осъзнава, че работи с много готини и свежи хора. Редом с това харесва интересните задачи, които му се възлагат и от тук, драги читатели, идва така радостното “ДА”, а не защото Велислав му е обещал някой друг бонус…

Освен готиният екип, той изказва благодарности към своите ментори, определяйки ги като мега търпеливи. Значи, Саше да знаеш… в компанията използваме кодови думи за благодарност, като например Jack, JOHNNIE, Jim… Да си отбележиш една Asana. 

Като свои хобита, интереси и страст определя колите и дългите разходки. Хм, съдейки по доброто му представяне на “Имперска крачка” challenge, явно колата си почива в гаража. Прибавяме и слушането на музика, като я използва за фон, докато върши нещо, или само си релаксира. Явно слуша Гошо от почивка… 

Най-забележителните места, които е посетил тази година, са – кухнята, холът и пак кухнята. Не завиждайте… Нова година, нов късмет. Все пак, Алекс слага чек и на Япония, като една от страните, в които с удоволствие би се телепортирал.

Един последен съвет от Сашко за хората с домашен любимец: Ако любимецът ви спи през 99% от времето и се пробужда точно, когато влизате в някоя зуум среща, то вие не сте сами.

И с това финално изказване искаме да благодарим на всички активни читатели на нашето седмично издание и също така да ви пожелаем Весели Празници! Надяваме се да ви видим догодина!

Поздрави,

Екипът на Империя Онлайн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.