Непобедимите Воини на Империя Онлайн: С програмисти на море

Нова година – нова клюка за човек от Имперското семейство. Знаем, че ви липсваше.

Днес ще ви разкажем за Иван Арабаджиев, един от успешно завършилите кадети на ИТ Таланти. Много кадети, много нещо…

Още едно морско момче в нашия екип (дано има яхта!). Ванката израства в Поморие, на 20 метра от плажа и, както сами се досещате, той също не е чувал за чадър. Защо? Защото като дете хващал толкова тен, че единственото бяло по него били очите, зъбите и белите му гащи. Тук, извинете, ми се губят онези бели очила, които бяха на мода.  

Той завършва Математическата гимназия в Бургас и въпреки, че математиката му е слабост, проявявал интерес и към природните науки и по-точно – биологията. Само не разбрахме колега на Д-р Хаус ли е искал да бъде или приятел на Пабло Ескобар? 

След всичките тези размисли и страсти Ванката се насочва към програмирането, като учи “Софтуерно Инженерство” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Разбирайки, че към чувала от университетски знания може да добави още, той записва допълнителен курс, който го подготвя за дигиталното бъдеще. Докато учи, разбира се, освен бурканите с домашна лютеница и туршия, той работи като барман – в София и лятото- в Слънчев бряг. По бар шейкъра може да познаете кое е неговото бюро в офиса.

Най-дълго време работи в Ирландски пъб, наливайки Гинес и слушайки по цял ден коментаторите на GGA мачове, тук даваме едно уточнение, че това е “известен” ирландски спорт, нещо като футбол, но може и с ръце. Не че нещо, но да бяхте видели озадачената физиономия на нашата рецепционистка. GGA? What’s this? 

След като известно време посещава курс по програмиране, Ванката разбира и за Imperial Training Camp – първият лагер на Империята, като без да се колебае кандидатства, а ние го приемаме. Ако си мислите, че идвайки при нас, загърбва посещенията си на другият курс, ужасно грешите. Всички знаем колко трудолюбив и отговорен е той, затова Ванчо посещава лекциите и на двете места, докато не идва моментът, в който да избира. Е, ясно ви е какъв е бил неговият избор. Като дори за секунда не се е замислял дали това е било правилното решение. Правилно беше! – казва той 

За хората, които все още не са имали удоволствието да го опознаят, нека ви издадем, че той обича цветя и гледам много, толкова много, че цветя може да откриете дори на неговото бюро. Ако колежката в офиса ви отговаря бавно в Skype, то да знаете, че има спешна работа – да полее цветята на Ванко. 

Има и котка, но не от онези, които си губят времето да скачат и да бутат коледната елха, а от тези готините, които по цял ден правят дупка в дивана. Ако не изпадаше в пристъпи на неконтролируемо кихане на затворено пространство с куче – щял да има и такова.

Като един истински имперец и той обича да играе игри, въпреки че напоследък все по-малко и по-малко има възможност и да чете – основно фентъзи. Почитател на природата, той обича да обикаля из планината, но ако мислите да го поканите на някой планински преход – забравете. По-скоро заложете на някоя разходка, без да вдигате много-много пулса му. Освен да бърка главозамайващи коктейли, Ванката обича и да готви, като споделя, че това му действа успокояващо. Като типично морско момче, той предпочита топлите и морски дестинации, а една от мечтите му е да отиде на круиз, където на всеки два дни да бъде на различен остров. Много скромен…

Редакцията чака покана на този круизен кораб! Ако не, няма да има клюки през следващата седмица, така че който чете това, по-добре да убеди Иван да ни покани! В тази връзка… пожелаваме ви приятен и спокоен уикенд, сякаш се сте се изглегнали на лодка в открито море.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.