Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Големи мечти от малки селца

Тази седмица една девойка реши да разкаже малко повече за себе си пред микрофона на Седмичния бюлетин. Нейното име е Нанси Узунова, нашият Android Developer.  Много програмисти, много нещо!

Родното място на Нанси е Абланица – село в Западните Родопи, близо до Гоце Делчев, а границата с Гърция е само на 20 минути. Предполагам се досещате къде Нанси прекарва лятото (не завиждайте!). През детските си години е искала да бъде адвокат, после лекар – все сериозни професии, но впоследствие осъзнала, че от нея лекар няма да стане, защото й ставало лошо от вида на кръв. И след всичките тези размисли и страсти се насочва към математиката… (Бел. Ред. – Понеже в математиката кръв няма, нали? Я питайте бившата ми класна!)

В момента тя е 4-ти курс специалност “Компютърни науки” в Софийския Университет и се надява скоро да размахва и диплома за висше образование. Сигурни сме, че тогата много ще ти отива Нанси… Споделя, че именно образованието поставя основите на кариерата й като програмист. Голяма част от нещата научава в сезон 11 на ИТ Таланти и най-вече – след пристигането си в Имперското семейство. 

Сигурно се чудите как се чувства в компанията? Е, както всеки друг – повече от прекрасно! Споделя, че се чувства много добре на работа, допадат й фирмените срещи и с нетърпение очаква Седмичния Бюлетин на Империя Онлайн. А, забравихме да кажем, че като цяло много харесва своите колеги. Най-доволна е, обаче, от помощта, която получава като нов благородник към имперското семейство. Нанси май не е чела предните издания на Бюлетина, защото кодовите думи за “благодарност” са Jim Beam, Jack, Finlandia и така нататък. Няма нищо, Нанси, прощаваме ти, понеже още си заек.

Друго интересно за Нанси е, че в училище печели доста екскурзии с писане на есета. Брюксел, Рим и Палермо са само някои от дестинациите, които есетата й осигуряват. Отива и в Мадрид на ученически обмен, като там пребивава в семейство на момиче на нейната възраст и в продължение на една седмица ходи с нея на училище. Като преди това, разбира се, приветства ученици от Мадрид в Абланица и им показва скритите красоти на селцето. 

Е, Нанси не може да скрие любовта си към пътуванията (че кой може) и дори тази година успява да посети места като Истанбул, Германия и Париж. Но може би дестинацията, която най-много я тегли, е Позитано. Дори твърди, че иска да живее там. Защо ли? Освен, че е адски красиво, Нанси се оказа голям фен на италианската кухня и вино. 

Относно своите хобита споделя, че обича да готви и да пробва нови рецепти и най-вече да готви със своята баба. А от къде идва този интерес и тази любов? От факта, че обича да яде и да се наслаждава на храната. Ако не сте разбрали, любовта на жената минава през стомаха. На този етап Нанси се радва, че лакомствата не се лепят по тялото й, защото е скарана със спорта. Тук може само да те успокоим, девойче и да те поканим да се присъединиш към някое имперско бягане. 

В последно време споделя, че се е запалила по историята и гледа доста исторически поредици, чете статии, но напоследък не и остава много време покрай сесии, работа и… ядене. А да, забравихме да кажем, че е луда по сериала “Приятели”. Тъкмо го изгледа и веднага го почва отначало, като в момента го гледа за 6-ти път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.