Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Виртуозният Aртист

“Художник НЕ е онзи, който се вдъхновява, а онзи, който вдъхновява другите.” – Салвадор Дали  

Един художник, който знае как да внесе цвят на един обикновен вторничен ден, бе номиниран за тазседмичното издание на блога. Неговото име е Павел Байрактарски.

Как се става художник? Вярвате или не, Павел от малък се занимава с рисуване, предимно на автомобили модел БМВ. 

Учил и работил само по специалността, хората казват, че е истински талант. Чудите се, дали хората на изкуството могат да изхранват семейството само с това- с “правенето” на изкуство? Отговорът е ДА! 

И освен това – могат да си купят два автомобила БМВ – което означава, че е време за сигнал до НАП, защото – хайде да бъдем сериозни – художник пари за БМВ няма.. 

Ако се питате къде търка гумите на бавареца, отговорът е – никъде. Вие знаете ли колко струва един комплект гуми за БМВ?!?

Другата голяма страст на Павел са комиксите и филмите. Той е голям фен на японското изкуство и култура. Любимият му комикс е “Острие на безсмъртния”, заради невероятната история и страхотния художник – Хироаки Самура. Що се отнася до филмите обаче, списъкът е толкова голям, че той не може да си избере любим. Но имената “Aliens”, “Drive”, “Ghost In The Shell” и “A Bittersweet Life” са първите, за които се сеща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.