Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Габи и любимите и занимания

Отново ви поднасяме петъчни усмивки с рубриката „Човек от екипа“ – Габи Геренска, нашият успешно реализирал се кадет. 

Знаете, че винаги започваме с нормалната информация за човека. От къде според вас е тя? Ето ви подсказка – родена в София, израснала в Ловеч, а голяма част от роднините й са в Кюстендил. Габи е завършила Езикова гимназия с профил “Френски и Английски език”, но бързо разбира, че френският не е за нея. В края на 10-ти клас толкова я теглят цифрите и уравненията, че решава да тръгне на уроци. Да, вярно, че детската й мечта е да бъде ветеринар, но и математиката си има своя чар. Все още търсим къде е, но си го има… там +/-

От свои познати чува за ФМИ и компютърните специалности, а малко след това бива приета с профил “Софтуерно инженерство”. По време на студентските си години, а и не само, освен да ходи по купони и да дегустира вкусотиите на манджа стрийт, Габи  и работи. Моля ви, не питайте “какво”, защото списъкът е толкова дълъг… По-важното е, че след години усилен труд и party може би не толкова hard, тя успешно завършва своето образование и сега само чака удобен момент, в който да ни заведе на някое прилично място като MEGAMI, например, и да празнуваме всички заедно. Или, както се пее в една песен – нека пеем и лудеем до сутринта… Can’t wait.

А как идва в Империята? Е как? Като всички останали… през входната врата. А да, и ИТ Таланти, разбира се (сезон 11). А идвайки в имперския екип, Габи споделя, че най-много харесва своите колеги, но май не говореше за теб, ДимитроФ… Каза думи като “мил”, “добър”… май по-скоро имаше предвид човекът, който й одобрява отпуските. Не се подмазвай, жено… Също така задачите, които получава, са й страшно интересни и постоянно научава по нещо ново.

А какво посочи тя като свое хоби? Тук може би много мъже ще си скубят косите, чудейки се къде се е крила тази Габи досега. Обича да чете, въпреки че вече не намира време като преди, разходки сред природата – най-вече планината. Като едно от постиженията й е, че се е загубила във Витоша. Обича да гледа сериали, един от любимите й е “Friends”. Какво съвпадение, май още някой от екипа го гледаше за 268292-ри път…. Лятото често ходи за риба уикендите (аматьорско ловене на един рибарник близо до София, като никога не взима улова) – използва го за почивка и дори тази година, докато учи за държавния, открива, че е перфектно място за учене. Не се подвеждайте по снимката с шарана, защото най-големият шаран, уловен от нея, е нейното гадже…

За съжаление Габи не е пътувала много извън страната ни, но в нейния wish list попадат страни като Белград и Италия (по-точно Венеция, надявайки се скоро да не потъне). С любов към родината, тя иска да види красотите на България, които все още не е успяла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.