Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Ски авантюри

 “Quality means doing it right even when no one is looking.”

 Henry Ford

 – Или на чист български, четете надолу, защото днес жертва на седмичния бюлетин е Стоян Гочев, нашият Quality Assurance. 

Като малък той живее в Стара Загора, но по-голямата част от своя живот прекарва в София. Топ Шоп си е друго… Завършва Бакалавър в Софийски университет “Св. Климент Охридски” специалност “Туризъм”, а в момента е към края на своята Магистърска програма. Очакваме скоро снимки с тогата, Стояне… На въпроса “Какъв искаше да станеш, като пораснеш?” дълго време търси отговор. През студентските си години пробва различни длъжности, като една от тях е да бъде барман. Една Маргарита, моля…

Докато разглежда обяви за работа, се натъква на стаж като Mobile Game Tester в Империята и решава да се пробва. Все пак, да видиш какво се случва зад кулисите си е друго. А той също е геймър като останалите 99,99% от хората, които работят във фирмата. Само не разбрахме коя е любимата му игра… По време на стажа Стоян разбира, че това е позицията, с която иска да се занимава в дългосрочен план и там да насочва своята енергия. След работно време също е позволено да насочваш енергията си, но към други неща, като например може да забъркваш някоя друга лечебна отвара за своите колеги… It’s cocktail o’clock!

А какво най-много харесва в компанията? Как какво? Хората, с които работи, разбира се. Споделя, че това са професионалисти, изключително земни, усмихнати и винаги готови да помогнат хора. Излишно е да казваме как и той като всички останали, очаква с нетърпение да се завърнем в офиса и да купонясваме всички заедно… Извинете, да работим имахме предвид.

Що се отнася до неговите хобита, той си пада по карането на ски, кънки на лед, колела, катерене… А дали наистина пада? Вмъкна и риболов, но докато не видим снимка с въдиците, не вярваме. Шах (100 % е фен на “The Queen’s Gambit”), туризъм и разбира се – гейминг. В момента развива готварските си умения, като тук редакцията се връща на питанката с любима игра на Стоян. С това ново хоби, дали не е Crazy Chef? 

Пътувал е предимно в Европа като любими дестинации са му Испания, Португалия и Гърция, а обиколка на Южна Америка му е в wishlist-а. Едно от малкото щури неща, които е правил, е да участва в постановка от университета. Защо е щуро? Защото не знаете, каква сценична треска има той и как се изчервява. Спокойно, Редакцията също не повярва. Въпреки стреса, той не забравя своите реплики, а публиката го награждава с бурни аплодисменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.