Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Йога и учене

Тази седмица ще ви представим нашия Community Manager with German – Иванина Евгениева – Пиркова. 

Ивето е израснала в китно балканско селце близо до Монтана – Белимел. Учи в Немската езикова гимназия в Монтана “Петър Богдан” ГПЧЕ, като, за да й бъде още по-трудно, полага успешно вътрешен изпит и бива приета в специална паралелка с интензивно изучаване на немски език, Leistungsklasse, един вид – в класа на най-големите зубъри. Учителката й се казвала Ингрид Краус и била повече от откачена.. Защо? Защото един път изяла един тебешир, за да покаже дума, която останалите не разбирали. Освен че учи яко, Ивето взема участие и в различни спортни олимпиади в училище, като веднъж дори успява да грабне медал за скок на дължина от място. 

Получава немска диплома, която й дава възможност да следва в университети в Германия без приемен изпит и, както се досещате, това и прави. Отлита за Франкфурт, но след известно пребиваване там разбира, че животът в чужбина не е за нея и се връща обратно в България. Следващата й локация е Велико Търново, където завършва “Немска Филология”. Пак ли немски бе? Следва отново яко учене… Общо взето студентските си години обобщава така – безинтересни – само учене и нищо друго. Покрай следването си осъзнава, че не би останала да живее във Велико Търново и се мести в София. 

В Империята идва през далечната 2010 г.  чрез обява на jobs.bg и то в офиса Балкан, като интервю й провежда нашият CОO Цветан Русимов. Вельо, пак си закъснявал за работа… Много искала да започне в компанията, а шестото й чувство й подсказвало, че това е нейното място и точно тук ще се чувства щастлива – както и станало. 

През всичките тези години тя събира прекрасни моменти с колегите си, особено екскурзиите на тийм билдинг. Ивче, това намек ли е?… Освен с готините колеги, компанията е значима с още нещо за нея. Тук тя открива своята сродна душа – Ганди, с който се радват на слънчевото си дете на име Давид. 

Що се отнася до нейните хобита и интереси, трябва да знаете, че тя обича дългите безцелни разходки из природата и най-вече в родния й край. Чувството за свобода и енергия, които природата й дават, са безценни… От около година съвсем на шега започва да се занимава с йога, практикувайки я активно, тя се опитва да научи тялото си на гъвкавост и издръжливост. 

Сгащихме още един фен на сериала “Приятели”, защото Ивето сподели, че това е един от начините, с които си оправя настроението. Нанси, още колко човека остана да открием от фен групата на “Приятели”?

За някои от вас не е тайна,че Ивето е фен на групата Rammstein, както и че, когато е гладна, е добре да не сте около нея, защото става доста агресивна и току виж ви изяла… Като един примерен пътешественик и нейният списъкът с дестинации не е малък и се надява тази година да добави още някое друго магнитче на хладилника си. Малдиви, Париж а-у. Каза, че много й харесало в Египет… това със сигурност не е намек, само си казва.

С тази изчерпателна история завършваме седмичното издание на Непобедимите Воини на Империя Онлайн! Хубав уикенд желаем на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.