Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Геймър от ден едно

Тази седмица, гост на седмичната ни рубрика е Борислав Антиков (borko98arsenal) – нашият Game Designer. 

Борко е родом от най-прекрасния град, а именно – Бургас, като там завършва Математическа гимназия, а сега е последна година в Bournemouth University специалност Game Design. Не записа като нормалните хора “Педагогика”, ами Game Design. Истината е, че интересът му към игрите се проявява в ранна детска възраст, като за 5-я си рожден ден получава и 1-вия си “Playstation 1”. Бил е доста модерно дете. По този повод, пускаме 2 забавни снимки, като доказателство. 

Освен интерес към игрите е искал да става и пилот, но тази идея бързо се изпарила. Преди да дойде в Империята, Боби може да се похвали с това, че през втората си година в университета влиза в ролята на асистент – Peer Assisted Learning –  като преподава на първокурсници 1 час седмично, помагайки им с различни проекти и изпити. Боби, забрави само да вмъкнеш как си им давал уроци и по beer pong и карти… Добре, че имаме жокер “обади се на приятел”, че Боби не сподели много по тази тема.

За 3-тата си година в университета е трябвало да си потърси стаж. Независимо че бяга в чужбина, той винаги е знаел, че иска да работи в България след като се дипломира. 

Сподели, че негова кандидатура не сме получили само ние, но и друга компания, НО без никакво колебание приема да стане част от нашият екип. А какво харесва в компанията?! Освен невероятния изглед към BILLA , харесва хората с които работи, определяйки ги като изключителни професионалисти, винаги усмихнати, с чувство за хумор, което прави обстановката в офиса интересна всеки ден. Дано скоро се върнем в офиса – каза той. А да, също много му харесва факта, че няма особена конкуренция в турнирите по FIFA.

Ето и първото нещо, което ще уредим след завръщане в офиса – мощен турнир по FIFA. Като Редакцията предлага да дадем на Борко неработещ джойстик. 

Що се касае до неговите хобита и интереси, наскоро открива сноуборда. Независимо че е ходил само веднъж тази зима, споделя, че му доставя изключително удоволствие и много болка, разбира се. Освен това се оказа и любител на тенис на маса. Като активно разцъква след като залите отвориха отново. За съжаление гони топчето само през уикенда, защото през седмицата неговият ментор Марио не спира да му дава различни задачки. Марио, остави момчето да си играе…

Ако търсите компромати от неговите пътешествия по света – няма да откриете! Пази ги само за подбрана аудитория… или може би просто няма такива. Но познавате Редакцията. Тя е любопитна и жадна за колкото се може повече информация. 

Боби е бил в Германия и Англия. Англия? Айде бе… Но споделя, че има любимо място в България, което посещава всяка година от близо 7-8 години насам, а именно – Арбанаси. Със сигурност иска да покори всяко кътче на картата, но като мечта определи пътешествие до Италия.

Е, пожелаваме ти скоро да пускаш сторита и фотоси от Италия и да не забравиш магнит за офиса.

С тази скромна изповед завърши изданието за седмицата! Пожелаваме на всички хубав уикенд. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.