Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Кодинг Машината ни Явор

Четохте за преводачи, четохте за художници, ето ви и една кодеща машина! Тази седмица, гост в рубриката ”Човек от екипа” е Явор Станоев – нашият iOS Developer. 

Явор е родом от София и е завършил Софийската математическа гимназия “Паисий Хилендарски”… Не ти видяхме бележника, Явка След което, решава да последва примера на своето семейство, като записва висше образование, не къде да е, а в Университета по архитектура, строителство и геодезия… тръгнал строителен инженер да става пък тоз, като му отнело близо 2 години, за да разбере, че грам не му се занимава с това и се насочва към компютрите. 

Като малък искал да стане строител, но след сблъсък с реалността, разбира че не е за него. Сега иска да стане космонавт, за това, Калояне, айде по-малко задачки да му даваш, а? Отказа да навлиза в подробности през какво е преминал, преди да дойде в Империята… Но нищо не може да остане скрито от Редакцията! Домакинята на блок 24, Явка, те издаде с лудите купони, които си вдигал в стая номер 16. Само да попитаме – на кого е била тази стая, след като нямаш право да ползваш общежитие?… Work hard, play harder..

В компанията идва след 11-ти сезон на ИТ Таланти, като обобщено заявява, че във фирмата му харесва абсолютно всичко. Е, с изключение на едно. Попита дали в хладилника с бира може да заредим и от любимата му – червен Бернард? “Поръчката Ви е приета, но все още е в процес на обработка”- както се казва. Aма, хайде да се върнем в офиса и тогава да мислим за бира след работа, а? 

Що се касае до неговите хобита и интереси, то може да се похвали, че е играл тенис на корт, като след постъпване в гимназията замества тениса с бира. Сега основният му интерес е всяка свободна събота и неделя да гледа мачове от Висшата лига. 

Сигурни сме, че ви е интересно и какви глупости може да прави едно интелигентно момче като него? Ами, на този етап най-голямата щуротия, която прави, е да пие бира всяка вечер на пейка в парка… Явка, не разбрахме – в парка или под някой прозорец? Само да не шпионираш някоя жена, че тежко ти, че не си се обадил… Също така, се оказа и маниак на тема лего, като от известно време даже започва да го колекционира. 

За съжаление не може да се похвали с пътешествия извън страната ни, но ние сме сигурни, че скоро и това ще се случи и, както се оплаква, че няма снимки, ще напълни целия фейсбук. Само не пращай в IO Chat да дразниш колегите, че ще бъдеш баннат… А къде иска да отиде? Посочи на картата Сан Сиро (стадиона на Милан). Надява се да отиде, преди да са го бутнали, както и да отиде много на север в необятната Аляска…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.