Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Имперската роза Дари

Ако си мислите, че сте се отървали от рубриката “Човек от екипа”, то жестоко грешите. Знаете ли колко хора още има, които Редакцията да тормози?

Тази седмица ви представяме Дарина Миланова, нашият Community Manager с португалски. 

Дари е родом от Казанлък или по-известен като център на Розовата долина. Но колкото и прекрасен да е града, столицата си е столица. Тя завършва специалност “Португалска филология и Мениджмънт на културното наследство” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Обича да слуша музика и ходи по концерти. Според вас каква е била детската й мечта? Ще разширяваме имперския оркестър, или ще търсим дуетна половинка?…

Преди идването й в Империята тя е работила като преводач на португалски и бразилски сериали. Яко, нали? А пристигането й в компанията се случва през така далечната 2009 г., като Дари е един от 3-те ни преводачи с португалски език. Големи сме късметлии 🙂 Но кои си другите двама? Имайте малко търпение, скоро ще разберете… А какво я задържа в компанията, вече толкова години? И днес няма много да ви изненадаме с отговора, защото това са готините хора, с които работи. Непринудената атмосфера, партитата, плодовете и баничките в офиса, партитата, подай виното… Да не си помислите, че правим намек за нещо, в никакъв случай… Забравихме да споменем и играчите на ИО, които повече я забавляват, отколкото да я ядосват. Хем работи, хем се залива от смях. Понякога и плаче. От любов и от забавление, разбира се! 

Що се касае до нейните хобита и интереси, то Дари може да се похвали с това, че най-голямото й хоби, което превръща и в работа, са книгите. Чете много и всичко, като от десет години се занимава с превод на книги, бразилски и португалски автори, като най-известният от тях е Жозе Родригеш душ Сантуш. 

В родния си град до завършването на гимназията танцува народни танци, като взема участие в различни фестивали във и извън страната ни. Не знам за оркестъра, но горе долу събрахме един ансамбъл.  

И тя, като останалите колеги, обича да странства по света, макар последната година това да се случва на територията на страната ни. Дари обича да се връща в Италия и Испания заради атмосферата, храната и усмихнатите хора. Извървява част от маршрута на “Камино де Сантяго” и освен в Европа, може да се похвали и с пътешествия до Япония. Е, не си мислете, че се е изморила от пътешествия. Следващата дестинация в нейния wishlist е Чили , заради романите на Исабел Алиенде, които тя много харесва, Южна Америка и Африка. Редакцията ще очаква магнитчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.