Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Италианска любов

“Trovate sempre il tempo di dedicarvi alle cose che vi rendono felici e vi fanno sentire vivi.”

Или на български, питайте прекрасната Михаела Манасиева какво означава това, защото и да искате, google translate, не може да ви го преведе по-добре от нея. 

Мишето е родом от София, но има врачански и еврейски корени. Като малка искала да се занимава с рисуване, но именно то я среща с италианския език. След 7-ми клас я приемат в Професионална гимназия по текстил и моден дизайн, като първата година нямала нито един час рисуване, но за сметка на това имала по 13 часа италиански език. След това часовете по италиански език били намалени драстично, но имала живопис, графика, тъкане на стан, суха игла, пластична анатомия и други интересни предмети. А Редакцията си мислеше, че няма по-интересен час от физическото възпитание…

Тя завършва Бакалавър с профил “Италианска филология” и Магистър “Връзки с обществеността’ в Софийски университет “СВ. Климент Охридски”. Може да се похвали с това, че 2 години е преподавала италиански език и дори си спомня, как имала една доста шумна група италианци, на които преподавала български език. 

Почти невъзможно е да им се вземе думата! – споделя тя. 

В Империята идва абсолютно случайно. По онова време имала приятел, който работил в компанията и само й разказвал колко яка му била работата, как пиели бира с колегите, играели игри с шефовете. Някой външен човек, ако прочете, ще пита кога изобщо се работи в нашата фирма? Ами просто не работим! ха-ха. Един ден този приятел й споменава, как компанията си търси човек с италиански и така август месец стават 7 години откакто тя е в компанията. 

А какво харесва в компанията? Преди всичко хората, с които работи и готините шефове на Империя Онлайн. Игрите след работно време, петъчните банички и хубавото уиски. Ха, ми то уиски няма?… Администрацията, хайде нещо да се направи по въпроса, че да не разтягаме локуми в анкетата за “Годишна удовлетвореност” после…

Още през първата й седмица в компанията си спомня, как един колега я е “застрелял” с пистолет с гумени стрелички #ИмалоЕдноВремеВОфиса Друг спомен, който сподели, е как през 2017 в офиса наминал един италиански кит, който бил дошъл за концерт на Gregorian. А какво име само имал – Mr.squitty. Той имал сайт за детски играчки и…. религиозни предмети.

Относно своите хобита, за момента Мишето харесва все повече се научава да готви вкъщи, както и да тича навън за тонус. А да я бяхте видели каква бегачка беше само на Postbank Business Run… Носталгично си спомня за пътуванията в чужбина, които й липсват все повече с времето. Била е много пъти в Италия (каква изненада), също така Испания, Франция, Монако, Гърция. 

В списъка й с места, които иска да посети, са Япония, Китай (панди, панди, пандиии) и някои от скандинавските държави, както и Италия разбира се – набелязала си е още доста места там.

#ПодаръциЩеИмаЗаВсичкиОтСърце

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.