Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Авантюристът

И тази седмица ще ви запознаем по-обстойно с човек от имперското семейство. Неговото име е Валентин Минасян, Quality Assurance от Stillbase екипа ни.

Вальо е любител на адреналина. Един от най-големите му страхове като малък е бил да гледа от високо. Поради това, сега всяко едно такова препятствие е изпълнено с голяма доза адреналин. Той споделя: 

На нос Агалина, близо до Созопол, реших да скоча от скала висока 5 метра, след това скочих от друга, която беше 8 метра и накрая скочих от 15-метрова. В бъдеще искам да скоча и с бънджи.

Освен на адреналин, Вальо е фен и на спорта и по-точно – футбола. Изявява се като добър наблюдател, но и тичането след топката твърди, че му се отдава. За жалост не издава от кой отбор е, но скоро и това ще се разбере. Много скоро. 

През свободното си време избягва лежането на дивана и по-скоро слага чифт удобни обувки и отива на пътешествие из страната, или в чужбина. Харесва му да посещава нови места, както и такива, които го зареждат с положителна енергия.

Повечето лета съм си ги прекарал в Пловдив, затова и местата, които ще изброя, са от там и те са: Гребната база, Kапана и някъде на тепето с изглед към града. Други места, които са ми харесали изключително много, са Дяволската пътека и екопътека „Бяла река“. И на последно място, но не по ред, е морето – неслучайно и любимия ми сезон е лятото.

Ако все още се чудите къде да отидете на разходка и да избягате от града, Вальо определено ще помогне в избора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.