Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Един от най-старите членове на Империята – Крум!

Тази седмица в Непобедимите Воини на Империя Онлайн имаме не кого да е, а нашият Продуктов Мениджър – Крум Атанасов, по-познат като “Системата Крум”!

Крум е родом от София. Интересно ви е, предполагам, какво е завършил? Е, първо от 1 до 7 клас – 133-о училище с изучаване на руски език, а след това Втора английска езикова гимназия с профил География и математика и накрая – УНСС – икономика на интелектуалната собственост. 

Когато бил малък, искал да бъде автомонтьор, мияч на коли, шофьор на автобус, пазач в гараж Земляне. Каквото и да е, стига да е свързано с автомобили. Със сигурност преди идването си в компанията е поработил и то немалко, като през студентските си години лепил плакати и разнасял/раздавал флаери почасово. В летния период работата с рекламите замира и той започва да търси ново поприще. Така започва да работи в компютърни зали…

Недълго след постъпването му на работа залата, в която работил, била придобита от верига компютърни клубове Хаос, чиито собственик бил Добри, CEO-то на Империя Онлайн. И така се отворила страницата, по която пише и до момента. Така става част и от компанията. Първоначално, паралелно с работата си в залите, Крум бил и модератор във форума, докато в Империя Онлайн вървели бетата и първите ери. След това правил и преводи на английски. И така, през началото на вече далечната 2008 г., той официално започва пълнодневен съпорт в офиса на Империя Онлайн. 

А какво му харесва в компанията? Това, че работи в гейм индустрията, продуктите като жанр, философията на компанията и приятната атмосфера.

Крум има и други хобита, освен да следи за неприятности в играта, като компютрите – сглобява, разглобява, клоква, чупи, инсталира. Игри – стратегии, състезателни, шутъри, много интензивно играел Battlefield серията, бил стигнал до 3-о място в лигата на ESL. История – секция нацистки военнопрестъпници и екзекуциите в Нюрнберг. Но най-големият му интерес винаги са били автомобилите. Може да застане долу на кръстовището и да познае марка и модел на 99,99% от преминаващите коли.

За разлика от повечето хора, които обичат да обикалят света, той е пълната противоположност, като споделя, че още от детските си години не е голям фен на пътуванията. Защо ли? Защото като бил на 5-6 годинки, родителите му го замъкнали в Санкт Петербург (тогава още Ленинград), като пътуването било 3 дни с влак. Дори не можете да предположите кога е било първото му качване на самолет – на тиймбилдинга ни до Египет. Срам и позор! Но ти си млад… Животът е пред теб, има време да пътуваш. Иначе е обикалял тук из балканския регион и споделя, че би посетил големите американски градове – Ню Йорк, Лос Анджелис, Маями, или места с висока доза историческа драма – Припят, Аушвиц, Хирошима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.