Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Боряна от Арт Екипа

Редакцията на блога разбра, колко ви е оскърбила поради липсата на някоя друга апетитна клюка покрай имперските колеги, та днес реши да се смили над вас след 3 седмици отсъствие. 

Големите творци са изпратени сред нас, за да ни заливат с таланта си и да поддържат духа ни жив. Такъв пратеник е нашият 2D Артист – Боряна Стоянова. 

Боряна е родом от София, като още на две годишна възраст достига творческия си връх с впечатляващата композиция „Мишка в тъмно мазе“, която извиква у наблюдателите много въпроси, основният от които е: „Къде е мишката?“. По-късно започва да рисува скици на жилища и мултифункционални мебели, като в нея се оформя желанието след време да стане архитект. 

Тя завършва Немската езикова гимназия, след което решава, че да си архитект е много рисковано, защото може и да ти свърши музата, затова отива в Мюнхен да учи Информатика и Информационни технологии. Sehr gut! 

През студентските си години се занимавала с въвеждането на данни в една куриерска фирма, като един ден бива изпратена на специална мисия до Русия – така всъщност се осъществява и първият и полет със самолет. 

Тъй като грешно хората там изчислили, че, бидейки българка, тя говори руски и не и трябва виза, Боряна прекарва няколко часа в транзитната зона на Шереметиево-2, но въпреки това магически доставя спешната пратка. След като разглежда всичките забележителности на летището и изяжда един шоколад Алёнка, тя успешно се прибра вкъщи.

По време на престоя си в Германия, тя започва отново да се занимава с рисуване, докато един ден не осъзнава, че там е твърде тясно за нея и се връща в България, където се записва в Нов Български Университет. 

Тук започва работа като фрийланс художник, освен за Playboy и за други лайфстайл списания и сайтове. Ехаа, Playboy… Похвали се, че имала доста свободно време, което оползотворила работейки в друга компания като художник. Знаем, че ви е интересно да разберете коя е тази мистериозна компания, ама не може всичко да знаете. Само ще издадем, че се намира някъде на Симеоновско шосе, но само толкова.

Един ден, след като разбира, че Империя Онлайн се намира на самия пъп на София, си казва, че това е нейното място и звъннала да го резервира. Да ни дадеш номера, Боджи 🙂 А след като вижда и хората от компанията, леле мале, ами то нямало как да не се се потупа по рамото за правилното решение. 

Сподели, че се опитала да настигне Тошето по брой наследници, но не могла да се пребори с такъв силен опонент и се оттегля безславно. 🙂

Нейните интереси се оказа много повече, отколкото нейното свободно време. Представяте ли си? 

В момента вкъщи имала пиано, цигулка, шивашки манекен, всякакви консумативи за различни занаяти и милиони учебници по унгарски, испански и други езици, чакащи да (се научи как да) ги използва. В последно време се забавлявала с усвояване на гръцки и норвежки, както и с шев и кройка. Приема всякакви предизвикателства, които не знае как да изпълни, но пътьом се научава. Обича да си пее, (предполагаме за под душа става въпрос), да снима и да организира невъзможни туристически обиколки.

И нейният приключенски списък никак не е малък като от страните ни съседки, не  е била само в Турция. Но за сметка на това е била в Германия, Унгария, Австрия, Албания, Испания и разбира се – Египет. На страшно много места иска да отиде, на доста от тях няма, за да не умре случайно. Южна Америка (Аржентина, Перу), Япония и Мароко са и в топ листа, не отказва и други дестинации, стига да нямат военни конфликти. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.