Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Нашия програмист Димитър

Тази седмица дойде времето на още един успешно реализирал се кадет на ИТ Таланти, нашият Developer – Димитър Николов да бъде под прожектора на седмичното на Непобедимите Воини на Империя Онлайн!

Митко е родом от град Пазарджик, като там завършва МГ “Константин Величков”, където е учила и нашата мила рецепционистка, която очевадно е била при друг учител по математика, щом не е успяла да стане кодеща машина като Митето. 

След гимназията, той идва в столицата, където записва “Компютърни науки” в СУ “Св. Климент Охридски”, но все още не може да се похвали с диплома.

Детската му мечта била един ден да бъде пилот. Както вече споменахме, той идва в семейството на Империя Онлайн през академията на ИТ Таланти, като в компанията най-много му харесват колегите, приятелската обстановка и петъчните закуски, които в момента тъжно like-ва в Skype.

Що се касае до неговите хобита и интереси, то като един истински имперец, обича да играе игри, разбира се, не разкри повече подробности. Гледа сериали (“Приятели” предполагаме), спортува – навеждането, за да мине през вратата ще ви бъде достатъчно, за да разберете с какъв спорт се е занимавал. И едно изключително интересно хоби – дразнене на хора. Също така сподели, че харесва колите. 

Интересува се от произхода на Вселената, откриване на смисъла на живота и разбира се – нови технологии. За разлика от повечето колеги в офиса, които не спират да пътуват, нашият Митко не е пътувал никъде (Никой не му вярва, нали?). А за своя мечта посочи – Космоса!

Ех тези работливи пчелички от SIEGE, да не са решили да си устроят home office там горе, а?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.