Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Пътуване и кодене

Тази седмица герой на Седмичния Бюлетин е нашият PHP Developer – Виктор Великов.

Виктор е роден в Русе или за тези, които не знаят – Малката Виена в България, завършва Университета за национално и световно стопанство със специалност “Международни икономически отношения”.  Или както той се изрази “Лесна работа…”И той май е прескачал оградата на УНСС, а? 

Като дете не е искал да стане космонавт, или някой супер герой, а нещо повече.. мечтата му била, един ден да бъде богат! Или да отиде в “Стани Богат”…Редакцията пак нещо не разбра. “Богат исках да стана, много ясно” – каза той, потапяйки лъжичката си в киселото мляко с накиснати трици от FoodBrains.

Освен любител на здравословното хранене, той се оказа и голямо работарче. Ама то така се прави! Ако искаш да си богат и да трупаш милиони, си трябва здрава работа и едната ръка да не знае какво прави другата, а не като други хора… Чудят се само къде да обикалят и за какво да си пръскат парите… Така богат не се става, хора, да си знаете! 

Преди идването си в компанията Виктор работил като барман – 1 година в ресторант, 5 лета на морето и 2 години за eBay. И след като направил милионите, се записал на първия Imperial Training Camp. След като става една истинска кодеща машина, той идва в семейството на Империя Онлайн. А какво най-много му харесва в компанията? Да си дойдем на думата… Как какво? Най-важното – НЕздравословните закуски всеки петък. Триците са си трици, но топлите банички и мекици са си ТОП-ли. Също така – готините колеги и колежките на FIFA, които всеки път оставя да го победят. Истински джентълмен…  

През свободното си време обича да играе Футбол, FIFA, Игри (всякакви – компютърни, PS, настолни), Формула 1. Също така обича да кара Сноуборд, много много да пътува. 

Много много, колко да е много. Сами си го изпросихте! 

Местата, които Вектор е посетил… следва дебел списък: Гърция, Албания, Сърбия, Румъния, Хърватска, Молдова, Украйна, Русия, Италия, Испания, Франция, Австрия, Унгария, Словения, Англия, Тайланд, Камбоджа, Малдиви, Египет, Катар. Понеделник заминава за Франция, а другия месец ще отскочи до Белгия и Люксембург. Така са милионерите, труден живот имат. 

Сподели, че му се ходи на север малко – Норвегия, Исландия. Затова и толкова бил впечатлен от снимките на Жорката от Фарьорските острови на предната ни среща. Планирал и 1 месец в САЩ с кемпер. А Редакцията планира да предложи на някои хора да им се спре отпуската и да вземе този младеж да поработи малко, а?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.