Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Хармонията в природата

Днес ще разкрием нови и любопитни факти около човек от имперското семейство, завършил ИТ Таланти.

Тя се казва Лора Георгиева и е част от успешно завършилите кадети на ИТ Таланти.

Някога децата мечтаеха да станат космонавти, но не и нашата Лора. Нейната осъзната (и сигурно много несподелена) мечта е да бъде конен полицай. Но вместо да вее коси на бял кон и да си живее спокойно, тя завършва Химично инженерство, като известно време дори работи като химик. Любовта е химия, казват… Ако това е вярно, представете си какво ли би станало, когато смесим любовта към химията с интереса към инженерството?

И тя, като останалите скрити таланти в компанията, има интересни хобита – едното е народните танци. Или поне тя го определя като “нещото”, чрез което разпуска и в същото време я държи горе-долу в некръгла форма. Все пак да не забравяме, че по време на пандемия фитнесът от дивана до хладилника и обратно е недостатъчен. 

И като говорим за спорт – Лора скоро обмисля към графата “workouts” да добави и плуването. Защото плуването върви много добре заедно с народните танци!

Лора обича и фотографията, а доказателство, че хич не е зле със снимането можете да намерите в Инстаграм страницата й –https://www.instagram.com/throughloriseyes/?hl=bg

Тя твърди, че не е нищо особено, но сами ще се убедите, че съвсем не е така.  

Да щъка из планините също е сред любимите й хобита, което я спасява не само от скуката през почивните дни, но и я зарежда с нови сили и положителни емоции за предстоящата седмица.

Ех, тези млади хора и тяхната отчаяна нужда да се… зареждат с положителни емоции. Понякога човек просто иска да се зареди с… тишина и с бира. Защото разстоянието между хладилника и дивана не се изминава никак лесно!

Пожелаваме ви приятен остатък от седмицата и се включете отново в петък, за да прочетете за невероятния и единствен по рода си Арт на Империята! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.