Непобедимите Воини на Империя Онлайн: Могъщата Елена

Липсвахме ли ви? И ние имахме нужда от почивка, но за сметка на това се връщаме с пълна сила и сме ви подготвили в предстоящите седмици много интересни теми, които ще обхванем. Но нека оставим бъдещето и се фокусираме върху случващото се сега. 

Очаква ви чисто ново издание на Непобедимите Воини на Империя Онлайн! 

Днес ще ви разкрием любопитни факти около хубавата Елена, но не от Троянската война, а от Имперското семейство, разбира се. Както много от нашите колеги, тя също е сред един от успешно реализиралите се кадети на IT Talents Training Camp, когото подложихме на кръстосан разпит тази седмица. 

Започваме с това, че родният град на Ели е така любимият старинен, но млад по дух Пловдив. Влюбена в него, и не само тя, разбира се, кой не би бил в този прекрасен град, тя не пропуска възможност да направи една разходка по главната с приятели или просто да постои на някое тепе всеки път, когато се прибере у дома. Еми писва тази София, каквото и да си говорим, малко разнообразие е нужно сред тази обстановка.

При разговора ни с нея, Ели пропусна да ни сподели, че в момента се провежда Plovdiv Beer Fest, за това, ако случайно излезе в отпуск, да не се чудите, къде е. 

Бихте си помислили, какво прави такова момиче в нашата фирма и изобщо геймър ли е? Е, разбира се, че е – любопитството по процеса на създаване на една игра я предизвиква да се занимава с програмиране. А и ето, че даже работи за фирма, която е пряко свързана с първоначалното и увличане по сегашната и професия.

Програмирането не единственото нещо, по което е така запалена. Фен на дивото, тя обича да прекарва време със своето семейство сред храсти и дървета, спретвайки си барбекю. (Дано това не означава озеленена тераса с мини барбекю… съседите едва ли ще са доволни!). Е кой не обича да си хапне?

Друг интересен факт около нея е, че по време на карантината се е запалила по свиренето на китара. Или с други думи, още един член на музикалната трупа на ИО. Дали си има оборудване? Разбира се! За своя рожден ден тя получава китара, която все още разучава. Но дали този “подарък” е вследствие на тънък намек, не смее да каже.

Като мистериозен и не толкова плавен край, тя ни сподели, че нейна голяма мечта е да посети Позитано в Италия, на брега на Амалфи.

С този завършек ви пожелаваме на вас хубав уикенд, който да не е изпълнен с пътувания! Е, само до магазина… за храна за барбекюто, че извън него вече си е опасно…все пак зимата идва. 🙂 

До следващия път!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.